Λήξη μαθημάτων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2020-2021.

Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ Β΄ 1767/29-04-2021 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 48293/ΓΔ4/27-04-2021 Υ.Α. με θέμα «Λήξη μαθημάτων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2020-2021».

"Ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020-2021 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή."

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΦΕΚ 1767 Β_29-04-2021.pdf)ΦΕΚ 1767 Β_29-04-2021.pdf[ ]156 kB

Εκτύπωση Email

3η Υπενθύμιση_Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Κλάσης 2024 (γεννηθέντες το 2003)

  1. Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 (γεννημένοι το έτος 2003), έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) από 02 Ιανουαρίου 2021 έως και 31 Μαρ 2021. Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής δύναται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr πατώντας εδώ, και προϋποθέτει οι στρατεύσιμοι να διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και κωδικούς taxisnet.
  2. Εναλλακτικά οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024, λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κοροναϊού Covid-19, μπορούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής προσερχόμενοι σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα, ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.
  3. Συνημμένα, σας διαβιβάζουμε οδηγό χρήσης εφαρμογής και έντυπο οδηγιών και παρακαλούμε για την κοινοποίηση του περιεχομένου τους ώστε να καταστεί γνωστό τόσο στους γεννηθέντες το έτος 2003 όσο και στους οικείους τους.
  4. Επισημαίνεται ότι κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ, Βεβαίωση ΑΜΚΑ (καθώς και ιατρικές γνωματεύσεις μόνο για όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας). Οι διαμένοντες στο εξωτερικό εφόσον δεν διαθέτουν κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους.
  5. Επίσης, οι στρατεύσιμοι, ανεξαρτήτως αν διαμένουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, οφείλουν να γνωστοποιούν υποχρεωτικά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail).
  6. Όσοι δεν καταθέσουν ΔΑ υπέχουν τις παρακάτω διοικητικές κυρώσεις:

    α. έναν (1) μήνα πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής.

    β. δύο (2) μήνες πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής.

    γ. τρεις (3) μήνες πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.

  1. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα www.stratologia.gr ή να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία μας στα τηλ.2313320930,-928,-940,-942
  2. Οδηγίες  κατάθεσης και χρήσης της εφαρμογής του Δελτίου Απογραφής  , στα συνημμένα αρχεία

Εκτύπωση Email

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλκίς για την Τετάρτη 3η Μαρτίου 2021

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς , με σχετική δημοσιευμένη απόφασή του, αποφάσισε

"Να κηρυχθεί ως ημέρα πένθους για το Δήμο Κιλκίς, η Τετάρτη της 3ης Μαρτίου, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας και ταφής του Μακαριστού Μητροπολίτη και να μείνουν κλειστές οι υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. οι Επιχειρήσεις του Δήμου Κιλκίς και τα σχολεία κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας του Δήμου Κιλκίς."

Επισυνάπτεται η σχετική απόφαση.

Εκτύπωση Email

Kαθυστέρηση έναρξης λειτουργίας, κατά μία (1) ώρα, των σχολικών μονάδων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Κιλκίς (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.- Λ.) και του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς.

«Καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας, κατά μία (1) ώρα, των σχολικών μονάδων  του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Κιλκίς (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.- Λ.) και του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.), λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών»

Δείτε περισσότερα εδώ

Εκτύπωση Email

Πλατφόρμα δωρεάν ελέγχου COVID -19 για εκπαιδευτικούς.

 Απο το Υ.ΠΑΙ.Θ. δημοσιεύθηκε εγκύκλιος σύμφωνα με την οποία δίνεται για την εκπαιδευτική κοινότητα η δυνατότητα διενέργειας δωρεάν ελέγχου COVID-19.

Οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν εθελοντικά την πρόθεσή τους να εξεταστούν προληπτικά για κορωνοϊό, μέσω της ειδικής πλατφόρμας δωρεάν ελέγχου COVID-19 https://edu.testing.gov.gr/ .

 Εν όψει της δια ζώσης επαναλειτουργίας των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης,

καλούνται

όσοι εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ των σχολείων αυτών επιθυμούν να υποβληθούν σε έλεγχο για τον νέο κορωνοϊό, να καταθέσουν αίτηση στην πλατφόρμα για τους δειγματοληπτικούς ελέγχους.


Σημειώνεται ότι η επιλογή των εθελοντών θα γίνεται βάσει σειράς προτεραιότητας (χρονική και γεωγραφική) και πάντοτε αναλόγως των διαθέσιμων τεστ ημερησίως.

Οι αιτούντες θα ταυτοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού τους λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (@sch.gr) και θα ενημερώνονται για το ραντεβού τους με SMS για το πλησιέστερο από τα 386 σημεία ελέγχου σε όλη την Ελλάδα, ενώ αναλυτικότερες οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία περιλαμβάνονται στην εν λόγω πλατφόρμα.

 

Δείτε την σχετική εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.  με αρ.πρωτ. 1731/Ε3/08-01-2021 (ΑΔΑ: 9ΦΛ846ΜΤΛΗ-4ΟΧ )

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση