Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2022-2023

Ανακοινώνεται μετά τη λήξη της 12ης συνεδρίασης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

ο πίνακας  με τις τοποθετήσεις  σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2022-2023, 

  • εκπαιδευτικών που χαρακτηρίστηκαν ως  λειτουργικά υπεράριθμοι,
  • εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς και
  • εκπαιδευτικών που αιτήθηκαν απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και αποσπασμένων από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Δίνεται  προθεσμία μέχρι την Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 προκειμένου να υποβάλουν οι εκπαιδευτικοί  αναφορά που αφορά σε λάθος ή και παράλειψη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. , είτε με αποστολή της ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  Ανδρέα Παπανδρέου 3, 2ος όροφος.

Εκτύπωση Email

Ανακοίνωση Αποφάσεων Οριστικών τοποθετήσεων του Διευθυντή ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς μετά τη δημοσιευσή τους .

Ανακοινώνονται οι αποφάσεις Μεταθέσεων - Οριστικών Τοποθετήσεων Εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.  Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ,μετά την οριστικοποίηση και δημοσίευσή τους.

Εκτύπωση Email

Ανακοίνωση πρότασης τοποθέτησης εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής

Ανακοινώνονται

  1. ο πίνακας  με τις προτεινόμενες οριστικές τοποθετήσεις  εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής
  2. ο πίνακας  με τις  προτεινόμενες οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής
  3. ο αναμορφωμένος  πίνακας με τα εναπομείναντα  κενά -πλεονάσματα

Δίνεται πενθήμερη προθεσμία (μέχρι 03 Ιουνίου 2022) προκειμένου να υποβάλλουν οι εκπαιδευτικοί  αναφορά που αφορά σε λάθος ή και παράλειψη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.. , ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

31/05/2022

Ανακοινώνονται και οι υποχρεωτικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε εναπομείναντα λειτουργικά κενά. -αυτά που απέμειναν μετά και την προηγούμενη διαδικασία- των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη διάθεση του «Π.Υ.Σ.Δ.Ε.».

Εκτύπωση Email

Ανακοίνωση πρότασης τοποθέτησης εκπαιδευτικών απο Υπεραριθμία- Αναμορφωμένος πίνακας κενών πλεονασμάτων -Υποβολή Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων εκπαιδευτικών που ανήκουν σε ειδική κατηγορία, από μετάθεση , βελτίωση και διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Ανακοινώνονται

  1. ο πίνακας  με τις προτεινόμενες τοποθετήσεις  εκπαιδευτικών που χαρακτηρίστηκαν ως υπεράριθμοι
  2. ο αναμορφωμένος  πίνακας κενών -πλεονασμάτων
  3. Υποδείγματα δήλωσης προτίμησης (για τη Γενική και για την Ειδική Αγωγή) εκπαιδευτικών που ανήκουν σε ειδική κατηγορία, προερχόμενων από μετάθεση ή αιτούνται βελτίωση θέσης ή βρίσκονται στη διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Δίνεται πενθήμερη προθεσμία (μέχρι 27 Μαΐου 2022) προκειμένου να υποβάλλουν οι εκπαιδευτικοί  αναφορά που αφορά σε λάθος ή και παράλειψη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε..

Οι εκπαιδευτικοί  Γενικής και Ειδικής Αγωγής ,  που ανήκουν σε ειδική κατηγορία, περιήλθαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς από μετάθεση , αιτούνται βελτίωση θέσης ή βρίσκονται στη διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς,

υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων από σήμερα 23 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 , ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα υποβολής δήλωσης προτίμησης με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , στη διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 3 στο Κιλκίς .

Εκτύπωση Email

Υποβολή Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων απο εκπαιδευτικούς οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν ως υπεράριθμοι.

Σε συνέχεια  της από

08 Απριλίου 2022  Ανακοίνωση ενεργειών του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων

  και της από

15 Απριλίου 2022   Ανακοίνωση ονομαστικά υπεραρίθμων εκπαιδευτικών και ενημέρωση για τα οργανικά κενά και πλεονάσματα

 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς , αναρτάται υπόδειγμα δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για οριστική τοποθέτηση υπεραρίθμων εκπαιδευτικών  η οποία  θα υποβάλλεται από σήμερα 3 Μαΐου 2022 έως και 16 Μαΐου 2022.

Η δήλωση θα αποσταλεί είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Τμήμα Γ΄ Προσωπικού της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς .

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση