Ενημέρωση σχετικά με την πρόταση τοποθέτησης εκπαιδευτικών που υπέβαλαν δήλωση προτίμησης απο μετάθεση -Βελτίωση ή για οριστική τοποθέτηση_ Αναμορφωμένος Πίνακας κενών.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., ανακοινώνεται :

  1. Ο πίνακας με τις προτεινόμενες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που υπέβαλλαν σχετική δήλωση προτίμησης από μετάθεση , βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση
  2. Ο αναμορφωμένος πίνακας κενών και πλεονασμάτων μετά τις  ανωτέρω αναφερόμενες τοποθετήσεις
  3. Ενημερώνουμε ότι  οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν δήλωση προτίμησης και τα ονόματά τους δεν αναφέρονται στον πίνακα , συμβαίνει επειδή δεν είχαν υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης  κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων 2021 και ταυτόχρονα δεν υπάρχουν οργανικά κενά στον κλάδο τους.
  4. Επί της πρότασης τοποθετήσεων οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται στον πίνακα  έχουν τη δυνατότητα  να υποβάλλουν αναφορά για διόρθωση λάθος ή παράλειψης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. από την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 έως και την Τρίτη 22  Ιουνίου  2021 με αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς :  2341353322 και 2341353325

Εκτύπωση Email

Ενημέρωση σχετικά με την πρόταση τοποθέτησης υπεραρίθμων και εκπαιδευτικών που προέρχονται απο σχολικές μονάδες που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά σχολεία. Αναμορφωμενος Πίνακας κενών και Δήλωση προτίμησης εκπαιδευτικών απο μετάθεση -Βελτίωση -οριστική

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., ανακοινώνεται :

1. Ο πίνακας με τις προτεινόμενες τοποθετήσεις υπεραρίθμων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών που προέρχονται από τις σχολικές μονάδες που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά σχολεία.

Επί της πρότασης τοποθετήσεων οι εκπαιδευτικού που αναφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αναφορά για διόρθωση λάθος ή παράλειψης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. από την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 έως και την Τρίτη 8 Ιουνίου  2021 με αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Ο αναμορφωμένος πίνακας κενών και πλεονασμάτων μετά τις  ανωτέρω αναφερόμενες τοποθετήσεις

3. Οι εκπαιδευτικοί που προέρχονται από μετάθεση και οι  εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλλει αίτηση βελτίωσης και οριστικής τοποθέτησης , θα υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων από αύριο Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 έως και την Τρίτη 8 Ιουνίου  2021 με αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυνάπτεται το σχετικό υπόδειγμα της δήλωσης προτίμησης .

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς :  2341353322 και 2341353325

 

Εκτύπωση Email

Ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία συνεδρίασης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς για τις οριστικές τοποθετήσεις υπεραρίθμων εκπαιδευτικών.

  Σας ενημερώνουμε ότι  η συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς για την οριστική τοποθέτηση υπεραρίθμων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών από τις σχολικές μονάδες που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά σχολεία (2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και 2ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς) θα πραγματοποιηθεί αύριο, ημέρα Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 το πρωί.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης,

  • θα ακολουθήσει ενημέρωση με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα ,
  • θα αναρτηθεί ο αναμορφωμένος πίνακας κενών και πλεονασμάτων και
  • θα προσδιοριστούν οι προθεσμίες υποβολής δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων από τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν μετατεθεί στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς, αιτούνται βελτίωση και οριστική τοποθέτηση.

Από τη γραμματεία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

Εκτύπωση Email

Ενημέρωση υπεραρίθμων εκπαιδευτικών σχετικά με τα μόρια μετάθεσης.

Προκειμένου το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. να προχωρήσει σε συνεδρίαση για τη πρόταση τοποθετήσεων σε οργανικά κενά , αναρτάται ο πίνακας με τα μόρια μετάθεσης των εκπαιδευτικών που χαρακτηρίστηκαν ως υπεράριθμοι προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.

Αφορά κυρίως τους /τις εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου και του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς , σχολικές μονάδες που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά σχολεία.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί  καταγραφή την οποία οι ενδιαφερόμενοι θεωρούν λανθασμένη, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στον αριθμό 2341353322 μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Ο/η κάθε εκπαιδευτικός παρακαλούμε να επικοινωνεί για λανθασμένες ενδεχομένως καταγραφές που διαπιστώνει για τον ίδιο /ίδια. 

Συμπληρωματικά αναρτάται  και η εγκύκλιος των μεταθέσεων 2020 , σύμφωνα με την οποία γίνεται η αποτίμηση των κριτηρίων.

Εκτύπωση Email

Ενημέρωση σχετικά με τις οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΕΑΕ_ΠΕ02 Φιλόλογοι

Από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς ,  ανακοινώνεται

η πρόταση που θα υποβληθεί στο Διευθυντή Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να εκδοθεί διοικητική πράξη , και αφορά στην οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ02 Φιλολόγων Ε.Α.Ε..

Τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις αποφάσεις του συμ­βουλίου που αφορούν στη πρόταση  τοποθετήσεων  επανεξετάζονται από το ίδιο Συμβούλιο, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων.

 Η αίτηση αυτή που ανα­φέρεται στη διόρθωση συγκεκριμένων λαθών ή παραλεί­ψεων δεν αποτελεί ένσταση και υποβάλλεται μέσα σε πέ­ντε (5) ημέρες από την ανακοίνωση της σχετικής απόφα­σης, εν προκειμένω μέχρι την Τρίτη 01/06/2021 με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση