Ανακοίνωση πρότασης τοποθέτησης εκπαιδευτικών απο Υπεραριθμία- Αναμορφωμένος πίνακας κενών πλεονασμάτων -Υποβολή Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων εκπαιδευτικών που ανήκουν σε ειδική κατηγορία, από μετάθεση , βελτίωση και διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Ανακοινώνονται

 1. ο πίνακας  με τις προτεινόμενες τοποθετήσεις  εκπαιδευτικών που χαρακτηρίστηκαν ως υπεράριθμοι
 2. ο αναμορφωμένος  πίνακας κενών -πλεονασμάτων
 3. Υποδείγματα δήλωσης προτίμησης (για τη Γενική και για την Ειδική Αγωγή) εκπαιδευτικών που ανήκουν σε ειδική κατηγορία, προερχόμενων από μετάθεση ή αιτούνται βελτίωση θέσης ή βρίσκονται στη διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Δίνεται πενθήμερη προθεσμία (μέχρι 27 Μαΐου 2022) προκειμένου να υποβάλλουν οι εκπαιδευτικοί  αναφορά που αφορά σε λάθος ή και παράλειψη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε..

Οι εκπαιδευτικοί  Γενικής και Ειδικής Αγωγής ,  που ανήκουν σε ειδική κατηγορία, περιήλθαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς από μετάθεση , αιτούνται βελτίωση θέσης ή βρίσκονται στη διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς,

υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων από σήμερα 23 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 , ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα υποβολής δήλωσης προτίμησης με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , στη διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 3 στο Κιλκίς .

Εκτύπωση Email

Υποβολή Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων απο εκπαιδευτικούς οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν ως υπεράριθμοι.

Σε συνέχεια  της από

08 Απριλίου 2022  Ανακοίνωση ενεργειών του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων

  και της από

15 Απριλίου 2022   Ανακοίνωση ονομαστικά υπεραρίθμων εκπαιδευτικών και ενημέρωση για τα οργανικά κενά και πλεονάσματα

 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς , αναρτάται υπόδειγμα δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για οριστική τοποθέτηση υπεραρίθμων εκπαιδευτικών  η οποία  θα υποβάλλεται από σήμερα 3 Μαΐου 2022 έως και 16 Μαΐου 2022.

Η δήλωση θα αποσταλεί είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Τμήμα Γ΄ Προσωπικού της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς .

Εκτύπωση Email

Ανακοίνωση ονομαστικά υπεραρίθμων εκπαιδευτικών και ενημέρωση για τα οργανικά κενά και πλεονάσματα

Ανακοινώνονται ονομαστικά οι οργανικές υπεραριθμίες εκπαιδευτικών και ενημερωτικά αναρτάται ο πίνακας με τα οργανικά κενά και πλεονάσματα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ενεργειών του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς οι  σχετικές δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων των χαρακτηρισθέντων ως υπεραρίθμων εκπαιδευτικών θα υποβάλλονται από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 μέχρι και τη Δευτέρα 16  Μαΐου 2022 (Λόγω των διακοπών του Πάσχα και προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών).

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση , στην οποία θα υπενθυμίζονται οι ημερομηνίες υποβολής δήλωσης  και θα αναρτηθεί υπόδειγμα δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων.

 

Δείτε τα συνημμένα αρχεία.

Εκτύπωση Email

Ανακοίνωση ενεργειών του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

     Για το τρέχον έτος 2021-2022 το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών και  συνεδριάσεων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς, με πιθανές παρεκκλίσεις και χωρίς να είναι απολύτως δεσμευτικό, είναι το ακόλουθο μετά από σύμφωνη γνώμη των τακτικών μελών που συμμετείχαν στις συνεδρίαση της 6ης Απριλίου 2022:

 1. 11/04/2022 Συνεδρίαση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. με θέμα: Διαπίστωση και κατάρτιση Πινάκων κενών οργανικών θέσεων και υπεραριθμιών κατά σχολική μονάδα  και Αποστολή πινάκων με οργανικά κενά και υπεράριθμες στις σχολικές μονάδες για ενημέρωση
 2. Δήλωση εκπαιδευτικών αν επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι (εντός 3 εργάσιμων ημερών, από 12/04/2022 μέχρι 14/04/2022)
 3. 15/04/2022 Συνεδρίαση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. με θέμα: Χαρακτηρισμός ονομαστικά των υπεράριθμων ανά σχολική μονάδα
 4. Δήλωση τοποθέτησης -χαρακτηρισθέντων ως υπεραρίθμων -εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες με οργανικά κενά (εντός δέκα (10) ημερών, από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 μέχρι και τη Δευτέρα 16  Μαΐου 2022 (Λόγω των διακοπών του Πάσχα και προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών )
 5. 20/05/2022 Συνεδρίαση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. με θέμα : Άρση υπεραριθμιών – Τοποθέτηση υπεραρίθμων-Αναμόρφωση πινάκων κενών οργανικών θέσεων  Ανάρτηση των αναμορφωθέντων πινάκων στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης και ενημέρωση στις σχολικές μονάδες ευθύνης μας
 1. Υποβολή δήλωσης των ενδιαφερομένων από μετάθεση για βελτίωση, για οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών (εντός 5 ημερών, από 23 Μαΐου 2022 μέχρι και 27 Μαΐου 2022 ) – Αναγραφή κατά σειρά προτίμησης μέχρι και 20 σχολικών μονάδων. Στη συγκεκριμένη διαδικασία προτάσσονται οι ανήκοντες σε ειδική κατηγορία εκπαιδευτικοί . (Η ειδική κατηγορία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 13/Π.Δ.50/96 όπως αυτό τροποποιήθηκε συμπληρώθηκε και ισχύει.)
 2. 31/05/2022 Συνεδρίαση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. με θέμα : Τοποθέτηση εκπαιδευτικών (ειδικές κατηγορίες, βελτίωση , μετάθεση οριστική τοποθέτηση) – Ανακοίνωση κενών που εξακολουθούν να παραμένουν.
 3. Υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων από τους εκπαιδευτικούς που δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν σε σχολικές μονάδες της προτίμησής τους για τοποθέτηση (εντός  πέντε (5) ημερών, από Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022  μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου  2022)
 4. 07/06/2022 Συνεδρίαση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
 5. Για τυχόν λάθη και παραλείψεις στις αποφάσεις των Συμβουλίων επανεξετάζονται οι τοποθετήσεις, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων εντός πέντε ημερών από την ανακοίνωσή τους. Η αίτηση  δεν αποτελεί ένσταση.

14/06/2022 Συνεδρίαση Π.Υ.Σ.Δ.Ε.  με θέμα : Οριστικοποίηση των αποφάσεων και αποστολή των προτάσεων τοποθέτησης στο Διευθυντή Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκτύπωση Email

Ανακοίνωση οριστικοποιημένων τοποθετήσεων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς.

Ανακοινώνονται , μετά την εξέταση των αναφορών εκπαιδευτικών για λάθη ή και παραλείψεις του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., οι οριστικοποιημένες τοποθετήσεις νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων.

Αναρτάται ο πίνακας και η  σχετική διοικητική πράξη -απόφαση Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση