Προγράμματα Ειδικής Αγωγής για τους Εκπαιδευτικούς

«Προγράμματα Ειδικής Αγωγής για τους Εκπαιδευτικούς Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο 1ο Π.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης»      

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (eidiki  agogi.doc)eidiki agogi.doc[ ]121 kB

Εκτύπωση Email

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών και Γονέων - Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

   Έχοντας   υπόψη   το ανωτέρω σχετικό, σας ενημερώνουμε ότι η Σχολή Γονέων Νομού Κιλκίς, με την υποστήριξη της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, οργανώνουν στα σχολεία της αρμοδιότητάς τους επιμορφωτικό πρόγραμμα είκοσι πέντε (25) ωρών με θέμα : Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (simbouleytiki se eyalotes koinonika omades.doc)simbouleytiki se eyalotes koinonika omades.doc[ ]100 kB

Εκτύπωση Email

Η Δομημένη Εκπαίδευση – ΑΥΤΙΣΜΟΣ – Κατασκευή Εκπαιδευτικού Υλικού για Μαθητές με Αυτισμό

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» διοργανώνει ημερίδα, διάρκειας 3 ωρών με θέμα : Η Δομημένη Εκπαίδευση – ΑΥΤΙΣΜΟΣ – Κατασκευή Εκπαιδευτικού Υλικού για Μαθητές με Αυτισμό, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, στις 02  Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 έως 21:00,με στόχο την ενημέρωση γύρω από τα χαρακτηριστικά μάθησης των μαθητών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (afisa.doc)afisa.doc[ ]534 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (aitisi.doc)aitisi.doc[ ]37 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (deltio tipou.doc)deltio tipou.doc[ ]27 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (seminario aftismos.doc)seminario aftismos.doc[ ]636 kB

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση