Δηλώστε συμμετοχή έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου - Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ - Τροποποίηση αποζημιώσεων

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ορισμό επιτηρητών-τριων στις εξετάσεις του  ΑΣΕΠ που θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στα εξεταστικά κέντρα Περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.

Προσκαλούμε, (σύμφωνα με το άρθρο 14 της υπ΄αριθμ. 52/16.03.2022 Απόφασης του Α.Σ.Ε.Π., όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει), τους/τις τακτικούς υπαλλήλους του δημοσίου, που υπηρετούν στην περιοχή της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, κατά προτίμηση εκπαιδευτικοί ή και μόνιμοι υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ. ή των Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού,  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις ομάδες εργασίας των  Εξεταστικών Κέντρων της ΔΔΕ  Κιλκίς, ως υπεύθυνοι-ες και επιτηρητές-τριες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο συνημμένο πίνακα excel και να τον αποστείλουν στην παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Ενημερώνουμε ότι οι υπεύθυνοι-ες και επιτηρητές-τριες εφόσον οριστούν και παραμείνουν εντός του εξεταστικού κέντρου και από ώρα 8:00 έως και τη λήξη των εξετάσεων 18:00, θα αμειφθούν για δέκα 

(10) ώρες, ήτοι μικτά 90€ και 82€ αντίστοιχα, σύμφωνα με τη νέα κ.υ.α που αναμένεται.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί " να ΜΗΝ  είστε σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και του τρίτου βαθμού με υποψήφιο που διαγωνίζεται στο ίδιο εξεταστικό κέντρο ή παράρτημα εξεταστικού κέντρου (άρθρο 14 της σχετικής Απόφασης του Α.Σ.Ε.Π.)

Επισημαίνουμε ότι η διάθεση συμμετοχής αποτελεί  μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος και δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για την υπηρεσία. Οι ορισμοί θα γίνουν από την ΕΠΟΠΤΡΙΑ εξετάσεων Περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και Διευθύντρια της ΔΔΕ Κιλκίς. Οι επιλεγέντες υπεύθυνοι-ες και επιτηρητές-τριες θα ειδοποιηθούν μέσω του προσωπικού email που θα δηλώσουν στον πίνακα.

Πληροφορίες 2341 353 330

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση