Προσλήψεις αναπληρωτών /αναπληρωτριών εκπαιδευτικών και μέλους Ε.Ε.Π. - Αποφάσεις Τοποθέτησης 01-12-2023

01 Δεκεμβρίου 2023_ Δείτε τις αποφάσεις  τοποθέτησης_ εδώ

Ανακοινώνονται τα ονοματεπώνυμα των αναπληρωτών/αναπληρωτριών και μέλους Ε.Ε.Π.  (αρχείο "Προσλήψεις 29-11-2023.xls" ) που προσλαμβάνονται για τις λειτουργικές ανάγκες σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας στο πλαίσιο των πράξεων:

1. ΕΣΠΑ_Γενική Παιδεία_ΕΕΠ «Ενίσχυση και ενδυνάμωση της κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των μαθητών μέσω του θεσμού Ψυχολόγου και του Κοινωνικού Λειτουργού», με κωδικό ΟΠΣ: 6001779

2. ΕΣΠΑ_Υ.Γ._«Υποστήριξη εγγραμματισμών και κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» με κωδικό ΟΠΣ: 6001947

3. ΕΣΠΑ_Τ.Υ. -ΖΕΠ «Αναδιαμόρφωση και υποστήριξη των Τάξεων Υποδοχής και ΔΥΕΠ, σχολικά έτη 2023-2026» με κωδικό ΟΠΣ 6001589

4.ΕΣΠΑ_ΠΕΠ_Εξειδικευμένη_Παράλληλη «Πρόγραμμα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης διεπιστημονικών συμβουλευτικών και υποστηρικτικών δομών και μαθησιακής υποστήριξης/συνεκπαίδευσης μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για την ισότιμη πρόσβαση και συμπερίληψη στην εκπαίδευση», με κωδικό ΟΠΣ 6001554

5. ΠΔΕ_ Γενική Παιδεία και Ειδική Αγωγή  «Πληρωμή αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών, καθώς και Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ-ΕΒΠ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων βάσει του αρ. 44 του ν. 5029/2023 (Α΄55), Π.Κ. 2014ΣΕ04700000»,

 

Οδηγίες προς τους προσληφθέντες έχουν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα  www.minedu.gov.gr/anaplirotes

Ημερομηνίες τρέχουσας φάσης πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών και  μέλους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)

• Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Πέμπτη 30  Νοεμβρίου 2023.

• Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από τη Δευτέρα 4 έως και την Τρίτη 5  Δεκεμβρίου 2023.

Οι αναπληρωτές / αναπληρώτριες θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS για τη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

 

Τα δικαιολογητικά πρόσληψης θα αποσταλούν αύριο Πέμπτη 30  Νοεμβρίου 2023, στις προσωπικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των  εκπαιδευτικών προκειμένου να συμπληρωθούν τα έντυπα με το ορθό λογότυπο, όπου απαιτείται. 

Δείτε τα δικαιολογητικά _ εδώ  

Αναρτάται μόνο το απογραφικό δελτίο για κάθε πράξη και ενημερωτικό για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Πριν συμπληρωθεί το απογραφικό δελτίο , παρακαλούμε  οι αναπληρωτές/αναπληρώτριες να "ανοίξουν"  το αρχείο "Προσλήψεις 29-11-2023" για να διαπιστωθεί η πράξη πρόσληψης και να συμπληρωθεί το ορθό απογραφικό δελτίο.

Το απογραφικό δελτίο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά και μόνο, στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο  έως και την Πέμπτη

Πέμπτη 30  2023 και ώρα 15:00.

 

Αναρτώνται και οι αποφάσεις πρόσληψης όπως δημοσιεύθηκαν από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. για την ενημέρωση των αναπληρωτών / αναπληρωτριών εκπαιδευτικών.

 

Εκτύπωση Email

Προσλήψεις αναπληρωτών /αναπληρωτριών , μελών Ε.Ε.Π.

Ανακοινώνονται τα ονοματεπώνυμα των αναπληρωτών/αναπληρωτριών μελών Ε.Ε.Π. που προσλαμβάνονται για τις λειτουργικές ανάγκες σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας στο πλαίσιο των πράξεων:

1. Γενική Παιδεία_«Ενίσχυση και ενδυνάμωση της κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των μαθητών μέσω του θεσμού Ψυχολόγου και του Κοινωνικού Λειτουργού», με κωδικό ΟΠΣ: 6001779

2. ΜΝΑΕ_«Υποστήριξη εγγραμματισμών και κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» με κωδικό ΟΠΣ: 6001947

 

α/α Τύπος  Επώνυμο Όνομα Κλάδος  Σειρά Μόρια
1 ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ευστρατίου  Ευάγγελος ΠΕ23 1699 60,98
2 ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ντόκου  Αγγελική  ΠΕ23 1720 60,43
3 ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Λαλιώτη  Ευγενία  ΠΕ30 1822 29,15
4 Μ.Ν.Α.Ε. Μπαμπασίδου  Χρυσή  ΠΕ23 1726 60,23
5 Μ.Ν.Α.Ε. Ντόντση Αικατερίνη  ΠΕ23 1772 58,6

 

Οδηγίες προς τους προσληφθέντες έχουν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα  www.minedu.gov.gr/anaplirotes

Ημερομηνίες τρέχουσας φάσης πρόσληψης αναπληρωτών μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)

• Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023.

• Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από τη Δευτέρα 20 έως και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023.

Οι αναπληρωτές θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS για τη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

 

Αναρτώνται και τα δικαιολογητικά Πρόσληψης.

Το απογραφικό δελτίο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά και μόνο, στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο  έως και την Πέμπτη

16  Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00.

Εκτύπωση Email

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας _26-10-2023_ Τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2023-2024 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές :

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

1.748 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη Γενική Εκπαίδευση.

Προσλήψεις_Γενικής_ΔΕ_20231025_int

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 2 έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

 

Αναρτάται αρχείο με τις προσλήψεις αναπληρωτών για τις λειτουργικές ανάγκες σχολικών μονάδων Δ.Ε. Κιλκίς και τα σχετικά δικαιολογητικά πρόσληψης.

Το απογραφικό Δελτίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023.

 

01/11/2023_Αναρτήθηκε η απόφαση τοποθέτησης. Η ανάληψη υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί στην σχολική μονάδα τοποθέτησης.

Εκτύπωση Email

Προσλήψεις αναπληρωτών / αναπληρωτριών εκπαιδευτικών Β' Φάση_

Προσλήψεις αναπληρωτών / αναπληρωτριών εκπαιδευτικών  Β' Φάση_

Ανακοινώνεται ο πίνακας με τα ονοματεπώνυμα και την σειρά κατάταξης των αναπληρωτών αναπληρωτριών που προσλήφθηκαν για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Ε. Κιλκίς (ΣΜΕΑΕ, Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη από εκπαιδευτικό_Γενική )

Τα αρχεία με τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν στις  διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται. 

Τα δικαιολογητικά  καθώς και οι αιτήσεις προς το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και τη Διεύθυνση Δ.Ε. Κιλκίς, θα υποβληθούν από τους/τις εκπαιδευτικούς , κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας στην σχολική μονάδα που θα τοποθετηθούν.

Το απογραφικό δελτίο, κρίνεται απαραίτητο να συμπληρωθεί από  τους/τις εκπαιδευτικούς και να αποσταλεί μέχρι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 23:59 μ.μ., με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πρωτότυπο απογραφικό δελτίο θα υποβληθεί , μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και αιτήσεις, στον / στην Διευθυντή / Διευθύντρια της σχολικής μονάδας τοποθέτησης, κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας , προκειμένου να διαβιβαστεί άμεσα στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς/ Τμήμα Γ΄Προσωπικού.

Η απόφαση της Διευθύντριας Δ.Ε. Κιλκίς, με την οποία θα τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί σε σχολικές μονάδες, θα δημοσιευθεί μετά την λήξη της προθεσμίας δήλωσης σχολικών μονάδων από τους /τις εκπαιδευτικούς, στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.

Οι ημερομηνίες ανάληψης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. : 10  και 11 Οκτωβρίου 2023

 

Οι εκπαιδευτικοί που δεν προτίθενται να αποδεχτούν την πρόσληψη τους, παρακαλούμε  να αποστείλουν υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) αποκλειστικά μέσω gov. gr, στη οποία θα δηλώνεται η μη αποδοχή της θέσης πρόσληψης.

 

 

Εκτύπωση Email

Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Ανακοινώνεται ο πίνακας με  τις τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

Οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν υπηρεσία στην σχολική μονάδα που αναφέρεται στην σχετική στήλη (σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας / ΝΑΙ) .

Μετά την αναφορά  ανάληψης υπηρεσίας στο myschool,  οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να αποδεχτούν ψηφιακή σύμβαση μέσω του 

anaplirotes.gov.gr. Θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59  της ημέρας που θα αναλάβουν υπηρεσίας.

 

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε ότι αν υπάρξουν λόγοι που θα καταστήσουν επιβεβλημένη  την τροποποίηση των τοποθετήσεων, όπως ανακοινώνονται, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων, αυτές θα τροποποιηθούν.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση