Ενημέρωση και δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19)

Αναρτώνται οι αποφάσεις Υ.ΠΑΙ.Θ. πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πλήρους και μειωμένου ωραρίου Γενικής και Ειδικής Αγωγής , οι οποίοι προσλήφθηκαν για την  κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19)

Αναρτάται η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς που αφορά στις σχολικές μονάδες ανάληψης Υπηρεσίας και προσωρινής τοποθέτησης /διάθεσης.

Αναρτώνται τα δικαιολογητικά πρόσληψης τα οποία απαιτούνται και θα πρέπει να υποβληθούν στη σχολική μονάδα τοποθέτησης κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας.

Οι εκπαιδευτικοί , οι οποίοι  σύμφωνα με τις Υπουργικές αποφάσεις  προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τοποθετούνται σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντή ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς σε σχολικές μονάδες,

παρακαλούμε

1. να επικοινωνούν για οποιαδήποτε διευκρίνηση , με τη Διεύθυνση στον τηλεφωνικό αριθμό 2341353322

2. να αποστείλουν οπωσδήποτε το απογραφικό δελτίο , μέχρι  την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε κάθε περίπτωση, από τη Δευτέρα 19  Οκτωβρίου 2020 έως και την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα που τοποθετούνται με τη σχετική απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης .

Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών , επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να αποστείλουν και τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων.        

Στη  περίπτωση που απαιτείται, θα τροποποιηθεί  η σχολική μονάδα τοποθέτησης μετά την αποστολή της δήλωσης.

Εκτύπωση Email

Τροποποίηση Τοποθέτησης-Διάθεση αναπληρωτών εκπαιδευτικών πλήρους ωραρίου οι οποίοι προσλήφθηκαν σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 134691/Ε1/06-10-2020 (ΑΔΑ: 65ΡΔ46ΜΤΛΗ-ΣΧΙ) και τη με αριθμό πρωτ. 125572/Ε1/21-09-2020 (ΑΔΑ: Ω6Υ146ΜΤΛΗ-ΟΜΦ) Υ.Α.

Ανακοινώνεται, για την ενημέρωση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν και ανέλαβαν Υπηρεσία  κατά την 8η και 9η Οκτωβρίου 2020 στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς , η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  η οποία αφορά σε τροποποίηση τοποθετήσεων και σε διαθέσεις των αναπληρωτών/αναπληρωτριών εκπαιδευτικών.

Εκτύπωση Email

Αποφάσεις τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Αναρτώνται οι αποφάσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών /αναπληρωτριών εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  σύμφωνα με τις Υ.Α. με ημερομηνία 06/10/2020 , για την ΕΑΕ και την Ειδική Αγωγή

Εκτύπωση Email

Ενημέρωση και δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γ΄Φάση

 

Αναρτώνται τα υποδείγματα των έγγραφων αιτήσεων , ο πίνακας με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών, η Δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων ο ενδεικτικός πίνακας λειτουργικών κενών  και οι σχετικές Υπουργικές αποφάσεις  μετά την  ανακοίνωση των πινάκων από το ΥΠΑΙ.Θ.

Οι εκπαιδευτικοί που σύμφωνα με τους πίνακες  και τις Υπουργικές αποφάσεις  προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς,

παρακαλούμε

1. να επικοινωνούν με τη διεύθυνση πριν την ανάληψη Υπηρεσίας με τον τηλεφωνικό αριθμό 2341353322

2. να αποστείλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων και οπωσδήποτε το απογραφικό δελτίο , μέχρι αύριο Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Αύριο αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες σύμφωνα με τις λειτουργικές ανάγκες και λαμβάνοντας  υπόψη τη δήλωση προτίμησης.

Επισημαίνουμε ότι για τους κλάδους ΠΕ02 Φιλολόγων Γενικής και ΠΕ03 Μαθηματικών Γενικής , ενδέχεται να υπάρξει διαφοροποίηση σε κάποια λειτουργικά κενά.

Σε κάθε περίπτωση, από την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020, οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα που θα τοποθετηθούν με τη σχετική απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης η οποία θα  θα εκδοθεί  την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020.

 

Εκτύπωση Email

Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16, ΔΕ01 και ΔΕ02 για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων για το σχολικό έτος 2020-2021.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων


Kατόπιν της ανακοίνωσης από το Α.Σ.Ε.Π., στις 3.9.2020 (ορθή επανάληψη στις 4.9.2020, για τους πίνακες της 1ΓΤ/2020 Προκήρυξης), των προσωρινών αξιολογικών πινάκων κατάταξης Α΄ υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής  Εκπαίδευσης:
(α) των κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02 και ΤΕ16 της Προκήρυξης 1ΓΤ/2020 του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 3/7-2-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και
(β) των κλάδων ΔΕ01 και ΔΕ02 της Προκήρυξης 2ΓΔ/2020 του Α.Σ.Ε.Π (ΦΕΚ 2/5-2-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ)


καλεί,

βάσει των διατάξεων της παρ. 2 του άρθρου 63 του ν. 4589/2019 (Α΄ 13), τους εγγεγραμμένους στους ως άνω πίνακες να δηλώσουν περιοχές προτίμησης για πρόσληψή τους ως αναπληρωτών, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου ή/και ως ωρομισθίων, στη γενική εκπαίδευση, στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, στις σχολικές μονάδες Β/θμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν σε καταστήματα κράτησης, στα μουσικά σχολεία, στα σχολεία εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, κατά περίπτωση, για το σχολικό έτος 2020-2021.
Οι αιτήσεις-δηλώσεις προτίμησης περιοχών υποβάλλονται από την Παρασκευή 11/9 έως και την Τρίτη 15/9/2020.

Δείτε περισσότερα εδώ

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση