Ενημέρωση και δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19)

Αναρτώνται οι αποφάσεις Υ.ΠΑΙ.Θ. πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πλήρους και μειωμένου ωραρίου Γενικής και Ειδικής Αγωγής , οι οποίοι προσλήφθηκαν για την  κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19)

Αναρτάται η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς που αφορά στις σχολικές μονάδες ανάληψης Υπηρεσίας και προσωρινής τοποθέτησης /διάθεσης.

Αναρτώνται τα δικαιολογητικά πρόσληψης τα οποία απαιτούνται και θα πρέπει να υποβληθούν στη σχολική μονάδα τοποθέτησης κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας.

Οι εκπαιδευτικοί , οι οποίοι  σύμφωνα με τις Υπουργικές αποφάσεις  προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τοποθετούνται σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντή ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς σε σχολικές μονάδες,

παρακαλούμε

1. να επικοινωνούν για οποιαδήποτε διευκρίνηση , με τη Διεύθυνση στον τηλεφωνικό αριθμό 2341353322

2. να αποστείλουν οπωσδήποτε το απογραφικό δελτίο , μέχρι  την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε κάθε περίπτωση, από τη Δευτέρα 19  Οκτωβρίου 2020 έως και την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα που τοποθετούνται με τη σχετική απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης .

Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών , επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να αποστείλουν και τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων.        

Στη  περίπτωση που απαιτείται, θα τροποποιηθεί  η σχολική μονάδα τοποθέτησης μετά την αποστολή της δήλωσης.

Εκτύπωση Email

Προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών/Υποδιευθυντριών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

προσκαλεί

  Τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν με οργανική στις παρακάτω σχολικές μονάδες, επιθυμούν να τοποθετηθούν ως υποδιευθυντές  στις κενωθείσες θέσεις των σχολικών μονάδων, από την ημερομηνία επιλογής και ανάληψης  υπηρεσίας έως την επιλογή, τοποθέτηση και ανάληψη υπηρεσίας νέων στελεχών να υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους μέχρι  τη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου Ο2020.

α/α

Σχολική Μονάδα

Θέσεις Υποδιευθυντών

1.

1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Μία (1)  Υποδιευθυντή/Υποδιευθύντριας

 

Εκτύπωση Email

Τροποποίηση Τοποθέτησης-Διάθεση αναπληρωτών εκπαιδευτικών πλήρους ωραρίου οι οποίοι προσλήφθηκαν σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 134691/Ε1/06-10-2020 (ΑΔΑ: 65ΡΔ46ΜΤΛΗ-ΣΧΙ) και τη με αριθμό πρωτ. 125572/Ε1/21-09-2020 (ΑΔΑ: Ω6Υ146ΜΤΛΗ-ΟΜΦ) Υ.Α.

Ανακοινώνεται, για την ενημέρωση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν και ανέλαβαν Υπηρεσία  κατά την 8η και 9η Οκτωβρίου 2020 στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς , η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  η οποία αφορά σε τροποποίηση τοποθετήσεων και σε διαθέσεις των αναπληρωτών/αναπληρωτριών εκπαιδευτικών.

Εκτύπωση Email

Αποφάσεις τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Αναρτώνται οι αποφάσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών /αναπληρωτριών εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  σύμφωνα με τις Υ.Α. με ημερομηνία 06/10/2020 , για την ΕΑΕ και την Ειδική Αγωγή

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση