Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας _26-10-2023_ Τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2023-2024 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές :

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

1.748 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη Γενική Εκπαίδευση.

Προσλήψεις_Γενικής_ΔΕ_20231025_int

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 2 έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

 

Αναρτάται αρχείο με τις προσλήψεις αναπληρωτών για τις λειτουργικές ανάγκες σχολικών μονάδων Δ.Ε. Κιλκίς και τα σχετικά δικαιολογητικά πρόσληψης.

Το απογραφικό Δελτίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023.

 

01/11/2023_Αναρτήθηκε η απόφαση τοποθέτησης. Η ανάληψη υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί στην σχολική μονάδα τοποθέτησης.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση