Προσλήψεις αναπληρωτών / αναπληρωτριών εκπαιδευτικών Β' Φάση_

Προσλήψεις αναπληρωτών / αναπληρωτριών εκπαιδευτικών  Β' Φάση_

Ανακοινώνεται ο πίνακας με τα ονοματεπώνυμα και την σειρά κατάταξης των αναπληρωτών αναπληρωτριών που προσλήφθηκαν για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Ε. Κιλκίς (ΣΜΕΑΕ, Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη από εκπαιδευτικό_Γενική )

Τα αρχεία με τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν στις  διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται. 

Τα δικαιολογητικά  καθώς και οι αιτήσεις προς το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και τη Διεύθυνση Δ.Ε. Κιλκίς, θα υποβληθούν από τους/τις εκπαιδευτικούς , κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας στην σχολική μονάδα που θα τοποθετηθούν.

Το απογραφικό δελτίο, κρίνεται απαραίτητο να συμπληρωθεί από  τους/τις εκπαιδευτικούς και να αποσταλεί μέχρι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 23:59 μ.μ., με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πρωτότυπο απογραφικό δελτίο θα υποβληθεί , μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και αιτήσεις, στον / στην Διευθυντή / Διευθύντρια της σχολικής μονάδας τοποθέτησης, κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας , προκειμένου να διαβιβαστεί άμεσα στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς/ Τμήμα Γ΄Προσωπικού.

Η απόφαση της Διευθύντριας Δ.Ε. Κιλκίς, με την οποία θα τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί σε σχολικές μονάδες, θα δημοσιευθεί μετά την λήξη της προθεσμίας δήλωσης σχολικών μονάδων από τους /τις εκπαιδευτικούς, στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.

Οι ημερομηνίες ανάληψης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. : 10  και 11 Οκτωβρίου 2023

 

Οι εκπαιδευτικοί που δεν προτίθενται να αποδεχτούν την πρόσληψη τους, παρακαλούμε  να αποστείλουν υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) αποκλειστικά μέσω gov. gr, στη οποία θα δηλώνεται η μη αποδοχή της θέσης πρόσληψης.

 

 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση