Προσλήψεις αναπληρωτών/αναπληρωτριών μελών Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π. Α ' Φάση

Ανακοινώνεται ο πίνακας με τα ονοματεπώνυμα και την σειρά κατάταξης των αναπληρωτών αναπληρωτριών μελών Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. που προσλήφθηκαν για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Ε. Κιλκίς

Τα δικαιολογητικά πρόσληψης που απαιτείται να προσκομίσουν κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας στην σχολική μονάδα που θα τοποθετηθούν καθώς και για τα υποδείγματα των αιτήσεων που θα υποβάλουν προς το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., θα ανακοινωθούν αύριο.

Το απογραφικό δελτίο, κρίνεται απαραίτητο να συμπληρωθεί από  τα μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. και να αποσταλεί μέχρι την Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23:59 μ.μ., με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πρωτότυπο απογραφικό δελτίο θα υποβληθεί , μαζί με όλα τα απαιτούμενα, στον / στην Διευθυντή / Διευθύντρια της σχολικής μονάδας τοποθέτησης, κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας , προκειμένου να διαβιβαστεί άμεσα στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς/ Τμήμα Γ΄Προσωπικού.

Η Υπουργική απόφαση πρόσληψης θα δημοσιευθεί την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Η απόφαση τοποθέτησης της Διευθύντριας Δ.Ε. Κιλκίς, θα δημοσιευθεί μετά την λήξη της προθεσμίας δήλωσης σχολικών μονάδων από τους /τις εκπαιδευτικούς, στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.

Τα μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. που δεν προτίθενται να αποδεχτούν την πρόσληψη τους, παρακαλούμε  να αποστείλουν υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) αποκλειστικά μέσω gov. gr, στη οποία θα δηλώνεται η μη αποδοχή της θέσης πρόσληψης.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση