• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προεπιλογή εκπαιδευτικών με σκοπό την κάλυψη με απόσπαση θέσης Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιου Κύκλου στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Bergen, και Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιου Κύκλου στο Ε. Σ. Βρυξέλλες Ι

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προεπιλογή εκπαιδευτικών με σκοπό την κάλυψη με απόσπαση θέσης Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιου Κύκλου στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Bergen, και Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιου Κύκλου στο Ε. Σ. Βρυξέλλες Ι

Από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. , καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί


που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στην κείμενη νομοθεσία και στον Κανονισμό για τα μέλη του αποσπασμένου προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία (Ref.:2009-D-422-en-5) να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση με απόσπαση για τις κατωτέρω θέσεις:


1. Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιου Κύκλου για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Bergen (Deputy Director, Nursery and Primary, of the European School, Bergen).


2. Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιου Κύκλου για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες Ι (Deputy Director,Secondary, of the European School, Brussels I).


Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα αίτησης για μία προκηρυσσόμενη θέση (κεφάλαιο IV, παρ. 4 του κανονισμού, που αφορά στον διορισμό των Διευθυντών και των Αναπληρωτών Διευθυντών των Ευρωπαϊκών Σχολείων, όπως ισχύει,Ref.:2009-D-422-el-5).


Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 16-11-2023 έως και 21-11-2023 και ώρα 15.00.

Δείτε περισσότερα  εδώ 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση