• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Ανακοίνωση πινάκων δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων για την διαδικασία επιλογής Διευθυντή /Διευθύντριας ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Κιλκίς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Ανακοίνωση πινάκων δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων για την διαδικασία επιλογής Διευθυντή /Διευθύντριας ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Κιλκίς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Ανακοινώνονται οι πίνακες

α. δεκτών και

β. μη δεκτών

υποψηφίων, για την διαδικασία επιλογής Διευθυντή /Διευθύντριας  ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Κιλκίς, μετά την συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Κιλκίς και την κοινοποίηση των πινάκων στο Τμήμα Γ΄Προσωπικού της ΔΙ.Δ.Ε.Κιλκίς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 3 της με αριθμό πρωτ. Φ.361.22/6/149788/Ε3/02-12-2022 (ΦΕΚ Β΄6141/3-12-2022) Υπουργικής Απόφασης.

Οι υποψήφιοι/ιες  μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά των πινάκων μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επόμενη της ανάρτησής τους, ήτοι

από την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 08:00 π.μ. έως και την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 και ώρα 23:59.

Οι ενστάσεις απευθύνονται στο Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής Δ.Ε. Κιλκίς και αποστέλλονται αποκλειστικά με  μήνυμα  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η έγγραφη ένσταση, προκειμένου να πιστοποιείται ο/η ενιστάμενος/ενιστάμενη υποψήφιος /υποψήφια, θα πρέπει να  βεβαιώνεται ψηφιακά αποκλειστικά μέσω gov.gr 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση