• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Παραιτήσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης / Υποδείγματα και Δικαιολογητικά / Πληροφορίες για την υποβολή τους

Παραιτήσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης / Υποδείγματα και Δικαιολογητικά / Πληροφορίες για την υποβολή τους

Σε συνέχεια της από 20 Μαρτίου 2020  σχετικής ανακοίνωσης μας  επισημαίνουμε και ενημερώνουμε ότι:

Από 1η  έως 10η  Απριλίου 2020  υποβάλλεται από τους  ενδιαφερόμενους  εκπαιδευτικούς  αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία. 

Η αίτηση παραίτησης υπάρχει δυνατότητα να ανακληθεί σε χρονικό διάστημα που ορίζεται στον ένα μήνα από την ημερομηνία υποβολής της.

Σας παραθέτουμε σχετικά υποδείγματα αίτησης και αίτησης ανάκλησης της παραίτησης καθώς και ενημερωτικό αρχείο με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται .

Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως σε καμία περίπτωση δεν απαιτείται η αποστολή τους στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Με δεδομένο - κατά τον παρόντα χρόνο - τον τρόπο λειτουργίας των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης  παρακαλούμε για την αποστολή της αίτησης με έναν από τους  παρακάτω αναφερόμενους τρόπους:

  • μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   , στο θέμα να αναγράφεται  "Αίτηση παραίτησης/..................(ονοματεπώνυμο)" /ο αριθμός πρωτοκόλλου θα  αποστέλλεται  στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση με αυτή από την οποία αποστέλλεται  η αίτηση παραίτησης.
  • χρήση τηλεομοιοτυπίας (fax), αποστολή στον αριθμό 2341 3 53326   / αμέσως μετά επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση προκειμένου να επιβεβαιώνεται η λήψη του και να ενημερώνεστε για τον αριθμό εισερχομένου πρωτοκόλλου της αίτησης .

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση