Υπεύθυνες δηλώσεις για αποζημιώσεις δαπανών

Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης από
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses
και αποστολή της στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Για την Υπεύθυνη δήλωση περί αμοιβών (για τις υπερωρίες και για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις ως μέλη συλλογικών οργάνων)

δηλώνω ότι:

οι κάθε είδους πρόσθετες αποδοχές ή απολαβές δεν είναι κατά μήνα ανώτερες από το σύνολο των αποδοχών της οργανικής μου θέσης, σύμφωνα με το άρθρο 104 παρ. 2 του Συντάγματος, καθώς και ότι οι πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές ή σύνταξη δεν υπερβαίνουν τις  εκάστοτε αποδοχές του Γενικού Γραμματέα Υπουργείο, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν.4354/15( Α176΄).

  • Για την υπεύθυνη δήλωση για αποζημίωση για έξοδα κίνησης λόγω διάθεσης σε άλλα σχολεία

δηλώνω ότι:

χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου από το σχολείο της οργανικής-κύριας τοποθέτησης     ______________________________ στο/α σχολείο/α διάθεσής μου ___________________________________________________ για το διάστημα από           /     /     μέχρι   /   /      το Ι.Χ αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ___________ και ότι κατέχω την υπ’ αριθμ. _______________ άδεια οδήγησης.

Εκτύπωση Email