• Βρίσκεστε εδώ:
  • Δ.Δ.Ε. Κιλκίς
  • Γρ. ΠΥΣΔΕ
  • Ανακοίνωση Πίνακα ονομαστικά υπεραρίθμων εκπαιδευτικών- Πίνακας κενών οργανικών θέσεων - Δήλωση προτίμησης τοποθέτησης υπεραρίθμων εκπαιδευτικών .

Ανακοίνωση Πίνακα ονομαστικά υπεραρίθμων εκπαιδευτικών- Πίνακας κενών οργανικών θέσεων - Δήλωση προτίμησης τοποθέτησης υπεραρίθμων εκπαιδευτικών .

Ανακοινώνεται σήμερα, ημέρα Τρίτη 29 Μαΐου 2018, ο ονομαστικός κατάλογος υπεράριθμων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2018-2019 .

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι αμελήσαν να υποβάλουν δήλωση για το αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως υπεράριθμοι , θεωρήθηκε ότι δεν επιθυμούν και συνεχίζεται η διαδικασία.

Επισυνάπτονται οι πίνακες με τις κενές οργανικές θέσεις κατά σχολική μονάδα και υπόδειγμα δήλωσης προτίμησης, την οποία υποβάλλουν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι κρίθηκαν ονομαστικά υπεράριθμοι στη σχολική τους μονάδα μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέχρι τη Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00 μ.μ..

Επισημαίνεται ότι για την διαδικασία των τοποθετήσεων από μετάθεση, για βελτίωση θέσης, για οριστική τοποθέτηση όσων βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., που ακολουθεί την τοποθέτηση από άρση υπεραριθμίας, θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση όπου θα περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, αμέσως μετά τη Συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση