Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2022-2023,

κ α λ ε ί

τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες:
α) σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και σε περιοχές μετάθεσης για την Ε.Α.Ε.
β) σε Μουσικά Σχολεία
γ) σε Καλλιτεχνικά Σχολεία
δ) σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης
ε) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης και
στ) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 16-10-2022 έως 31-10-2022 και ώρα 15:00, σύμφωνα με το άρθρο 168 του ν. 4823/2021 (136Α΄), μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr), με τον τρόπο που ορίζεται στην παρ. 2.1.1. του παρόντος κεφαλαίου.
Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων, εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.


Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Δείτε περισσότερα στο συνημμένο αρχείο.

Ενημέρωση από τη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς

Παρακαλούμε,  τους/τις εκπαιδευτικούς αρμοδιότητας ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς,  που έχουν δικαίωμα και προτίθενται να υποβάλλουν αίτηση μετάθεσης, βελτίωσης, οριστικής τοποθέτησης (η αίτηση οριστικής τοποθέτησης υποχρεωτικά θα υποβληθεί από όλους/όλες όσοι βρίσκονται στη διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς, δεν απαιτείται να υποβάλλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης όσοι εκπαιδευτικοί έχουν χάσει την οριστική τους τοποθέτηση σε σχολική μονάδα η οποία χαρακτηρίστηκε ως ΠΕΙ.Σ., διότι τοποθετούνται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα συγκρινόμενοι με τους υπεράριθμους σύμφωνα με την παρ. 16 του άρθρου 19 του ν. 4692/2020 (111Α ́), όπως διαμορφώθηκε με την παρ. 3 του ενενηκοστού τετάρτου άρθρου του ν.4812/2021 (110Α ́). ), για

  • την προσεκτική και επιμελή ανάγνωση της συνημμένης εγκυκλίου
  • την αποστολή των δικαιολογητικών που προβλέπονται κατά περίπτωση σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της εγκυκλίου μετά την οριστικοποίηση της αίτησής τους σαρωμένα σε ένα (1) αρχείο στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Κιλκίς αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και  εντός των τασσόμενων από την εγκύκλιο προθεσμιών.
  • Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την εγκύκλιο μεταθέσεων οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 2341353322 ή να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση