Ονομαστικός κατάλογος χαρακτηρισθέντων ως υπεραρίθμων εκπαιδευτικών . Υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων απο υπεράριθμους εκπαιδευτικούς . Χρονοδιάγραμμα ενεργειών Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Ανακοινώνεται σήμερα, ημέρα Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 ο ονομαστικός κατάλογος με τους χαρακτηρισθέντες ως υπεράριθμους , εκπαιδευτικούς -ανά  ομάδα σχολικών μονάδων , σχολική μονάδα, κλάδο υπηρέτησης- όπως αυτός καταρτίστηκε μετά την 4η συνεδρίαση του Υπηρεσιακού συμβουλίου.

Οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται ονομαστικά στον συνημμένο κατάλογο και επιθυμούν να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων προκειμένου να ρυθμίσουν την οργανική τους υπεραριθμία, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση προτίμησης και να την αποστείλουν  ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , από την Τέταρτη 5 Μαΐου 2021 έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

Σχετικά με τις ενέργειες του Υπηρεσιακού Συμβουλίου μέχρι την ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών , επισυνάπτεται  το ενημερωτικό έγγραφο  στο οποίο αναφέρεται το ισχύον θεσμικό πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο  διενεργούνται οι υπηρεσιακές μεταβολές (κρίση και ρύθμιση υπεραριθμίας -τοποθέτηση εκπαιδευτικών  από μετάθεση ,βελτίωση , οριστική τοποθέτηση) καθώς και ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση