Προσληψη - τοποθέτηση_Ενισχυτική διδασκαλία_ Δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου.

Ανακοινώνονται τα δικαιολογητικά πρόσληψης και υποδείγματα αιτήσεων προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε., των αναπληρωτών εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου, που προσλαμβάνονται για τις ανάγκες της Ενισχυτικής Διδασκαλίας  ΣΚΑΕ αρμοδιότητας της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς.

Η απόφαση πρόσληψης θα δημοσιευθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο έναρξης της Ενισχυτικής διδασκαλίας, η οπαία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.

Οι εκπαιδευτικοί, όπως αναφέρονται στον πίνακα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να αποστείλουν οπωσδήποτε το απογραφικό δελτίο συμπληρωμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι τη Δευτέρα 21  Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:30 .

Το απογραφικό δελτίο καθώς και όλα τα δικαιολογητικά  θα υποβληθούν σε πρωτότυπη μορφή  κατά την ημέρα πρόσληψης  στη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς την Τρίτη Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία , παρακαλούμε να επικοινωνείτε  καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου :

2341353325 και 2341353322.

 

23 Νοεμβρίου 2022_ Αναρτήθηκαν δημοσιευμένες αποφάσεις πρόσληψης , τοποθέτησης και διάθεσης εκπαιδευτικών.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση