Ενημέρωση_Προσλήψεις αναπληρωτών ΣΤ Φάσης

Αναρτούμε τα ονοματεπώνυμα και την σειρά κατάταξης κατά κλάδο , των αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι οποίοι/ες προσλαμβάνονται στη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Οι προσλαμβανόμενοι/νες  οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου  2021 έως και την  Τετάρτη 15  Δεκεμβρίου 2021.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι/νες οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Αναρτώνται οι αποφάσεις πρόσληψης  και τα σχετικά δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να υποβάλλουν οι προσλαμβανόμενοι/νες  εκπαιδευτικοί,  στη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας.

  • Οι αναπληρωτές που προσλαμβάνονται για τις ανάγκες της Γενικής Παιδείας , συμπληρώνουν τα υποδείγματα εντύπων με κατάληξη    _Π.Δ.Ε._Τακτικού
  • Οι αναπληρωτές που προσλαμβάνονται για τις ανάγκες των ΤΥ-ΖΕΠ , συμπληρώνουν τα υποδείγματα εντύπων με κατάληξη    _ΕΣΠΑ

 Η απόφαση Διευθυντή ΔΙ.Δ.Ε. τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες , θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις  δημοσιευθεί.

Για την αποστολή του απογραφικού δελτίου στη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς  οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη  ενημερωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αναγράφονται οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις οποίες έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε οποιοδήποτε ερώτημα επί τις διαδικασίας πρόσληψης και οι τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας με τη Διεύθυνσή μας.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.      / 2341353325 Δέσποινα Αδαλοπούλου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    / 2341353322   Κωνσταντίνα Γούσιου

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση