Προσλήψεις αναπληρωτών Πλήρους ωραρίου. Ενημέρωση.

Αναρτούμε τα ονοματεπώνυμα και την σειρά κατάταξης κατά κλάδο , των αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι οποίοι/ες προσλαμβάνονται στη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Οι προσλαμβανόμενοι/νες  οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 έως και την  Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι/νες οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Αναρτώνται και τα σχετικά δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να υποβάλλουν οι προσλαμβανόμενοι/νες  εκπαιδευτικοί,  στη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας.

Η Υ.Α. πρόσληψης καθώς και η απόφαση Διευθυντή ΔΙ.Δ.Ε. τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες , θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις  δημοσιευθούν.

Για την αποστολή του απογραφικού δελτίου στη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς θα ενημερωθείτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αναγράφονται οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις οποίες έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε οποιοδήποτε ερώτημα επί τις διαδικασίας πρόσληψης και οι τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας με τη Διεύθυνσή μας.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.      /2341353325 Δέσποινα Αδαλοπούλου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    /2341353322   Κωνσταντίνα Γούσιου

 

27/10/2021

Δημοσιεύθηκαν και αναρτήθηκαν οι αποφάσεις τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες με αριθμό πρωτ.

  • 4222/27-10-2021 για τους αναπληρωτές /αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς, Π.Δ.Ε. και
  • 4223/27-10-2021 για τους αναπληρωτές/αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς ,  Τακτικού προϋπολογισμού.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση