Ενημέρωση και δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, βάσει Ειδικής Προκήρυξης.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2020-2021, βάσει Ειδικής Προκήρυξης κάλυψης λειτουργικών κενών (άρθρο 86 του ν. 4547/2018 (Α΄ 102), όπως ισχύει).

 Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2020-2021 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, βάσει Ειδικής Προκήρυξης κάλυψης λειτουργικών κενών (άρθρο 86 του ν. 4547/2018 (Α΄ 102), όπως ισχύει) .

Για τις λειτουργικές ανάγκες της ΔΙ.Δ.Ε.Κιλκίς προσλαμβάνονται οι παρακάτω αναφερόμενοι /αναφερόμενες :

Πεγκλίδου Σοφία ΠΕ02 Μ.Ν.Α.Ε. - 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ - 23 ώρες 
Καραλη Δήμητρα ΠΕ02 ΤΥ-ΖΕΠ - 3ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΛΚΙΣ - 15 ώρες 
Τσαχουρίδης Φίλιππος ΠΕ02 ΔΥΕΠ -  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - 7 ώρες ,  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ  - 8 ώρες 
Παπαβασιλείου Ευδοκία ΠΕ02 ΤΥ-ΖΕΠ - ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΛΚΙΣ - 15 ώρες 
Κατσιγιάννη Λαμπρινή ΠΕ03 ΔΥΕΠ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - 7 ώρες , ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - 8 ώρες 

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. οι προσλαμβανόμενοι/ προσλαμβανόμενες , οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, απευθείας στην σχολική μονάδα πρόσληψής τους. Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.

 Σύμφωνα με την ενημέρωση της Υπηρεσίας μας από το Υ.ΠΑΙ.Θ. η Υπουργική απόφαση πρόσληψης , θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021.

 Ο πίνακας με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και τα πρότυπα έντυπα προκειμένου,  να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρόσληψης επισυνάπτονται και παρακαλούμε για την ορθή συμπλήρωσή τους σύμφωνα με το έργο στο οποίο προσλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί. Επισημαίνουμε ότι τα πρότυπα έντυπα ΔΥΕΠ διαφοροποιούνται.

Το απογραφικό δελτίο συμπληρωμένο, θα πρέπει να έχει αποσταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021.

Παρακαλούμε τους/τις εκπαιδευτικούς - με δεδομένο ότι απαιτείται βεβαίωση μετακίνησης  και επομένως αναγγελία πρόσληψης στο" Εργάνη", πριν από την ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα- να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

2341353325 και 2341353322

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση