Ενημέρωση και δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι οποίοι θα προσληφθούν για τις λειτουργικές ανάγκες της Ενισχυτικής Διδασκαλίας σχολικών μονάδων Σ.Κ.Α.Ε. αρμοδιότητάς μας.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του πινάκα κατάταξης εκπαιδευτικών  και της κατανομής ανά Σ.Κ.Α.Ε. αρμοδιότητάς μας, ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αναφέρονται στον πίνακα κατάταξης με επισήμανση για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας .

Το απογραφικό δελτίο και η υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης ,  θα αποσταλούν οπωσδήποτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021.

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στη Διεύθυνση κατά την υπογραφή της σύμβασης (Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021).

Παρακαλούμε για την επικοινωνία των εκπαιδευτικών με τους αρμόδιους υπαλλήλους της Διεύθυνσης μας , στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2341353322 και  2341353325.

 

Επισυνάπτεται και η εγκύκλιος έναρξης λειτουργίας της Ενισχυτικής για το σχολικό έτος 2020-2021.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση