• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Αναπληρωτές-Ωρομίσθιοι
  • Πρόσληψη και Τοποθέτηση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων ως προσωρινών αναπληρωτών στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ - Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ».

Πρόσληψη και Τοποθέτηση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων ως προσωρινών αναπληρωτών στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ - Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ».

Αναρτάται η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς που αφορά στις σχολικές μονάδες ανάληψης Υπηρεσίας και προσωρινής τοποθέτησης /διάθεσης των μελών Ε.Ε.Π. που προσλήφθηκαν στο πλαίσιο της Πράξης: «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. - Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ»» με κωδικό ΟΠΣ 5010706 για το διδακτικό έτος 2020-2021

Αναρτώνται τα δικαιολογητικά πρόσληψης τα οποία απαιτούνται και θα πρέπει να υποβληθούν στη σχολική μονάδα τοποθέτησης κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας.

Τα μέλη Ε.Ε.Π., τα οποία  σύμφωνα με την  Υπουργική απόφαση προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τοποθετούνται σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντή ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς σε σχολικές μονάδες,

παρακαλούμε

1.  Οι νεο - προσληφθέντες /θείσες εκπαιδευτικοί , πριν την ανάληψη Υπηρεσίας στη σχολική μονάδα παρακαλούμε  να επικοινωνούν με τη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς στους τηλεφωνικούς αριθμούς:    2341353322 ,  2341353325

2. να αποστείλουν οπωσδήποτε το απογραφικό δελτίο και τη δήλωση προτίμησης  , μέχρι  την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε κάθε περίπτωση, από την Πέμπτη 26  Νοεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή  27 Νοεμβρίου 2020, τα μέλη Ε.Ε.Π.  θα αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα που τοποθετούνται με τη σχετική απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης .

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση