Ολοκλήρωση καταχώρησης δικαιολογητικών μοριοδοτούμενων προσόντων/κριτηρίων τα οποία υποβλήθηκαν στο πλαίσιο των 1ΓΕ/2019 , 2ΓΕ/2019,2ΓΔ/2020,3ΓΤ/2020 προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π.

Συντάχθηκε στις .

Ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε, από τη Διεύθυνσή μας η καταχώρηση και επικύρωση των δικαιολογητικών μοριοδοτούμενων προσόντων /κριτηρίων κατάταξης  υποψηφίων εκπαιδευτικών  τα οποία υποβλήθηκαν από  τους ενδιαφερόμενους.

Παρακαλούμε,  οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να προβούν σε έλεγχο των καταχωρισμένων και επικυρωμένων προσόντων /κριτηρίων εισερχόμενοι στον προσωπικό τους φάκελο στο  https://opsyd.sch.gr  και στην περίπτωση που διαπιστώσουν  λανθασμένη ή και ελλιπή -κατά την άποψή τους- καταχώριση ή και επικύρωση να  επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη διεύθυνση  (2341353322-21-23-24) ή να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο  οποίο θα αναφέρεται  το ονοματεπώνυμο, ο κλάδος και  ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης υποβολής , στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επισημαίνουμε ότι

Εκτύπωση