• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Τοποθετήσεις Υπεραρίθμων - Πίνακας αναμορφωμένων κενών - Δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων εκπαιδευτικών προερχόμενων από διάθεση ΠΥΣΔΕ/Βελτίωση/Μετάθεση.

Τοποθετήσεις Υπεραρίθμων - Πίνακας αναμορφωμένων κενών - Δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων εκπαιδευτικών προερχόμενων από διάθεση ΠΥΣΔΕ/Βελτίωση/Μετάθεση.

Ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις  υπεραρίθμων εκπαιδευτικών και ο πίνακας αναμορφωμένων κενών πλεονασμάτων σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, μετά τη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί  Γενικής και Ειδικής Αγωγής, που

  • βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς  και  υπέβαλαν αίτηση για οριστική τοποθέτηση κατά την διαδικασία των μεταθέσεων 2023
  • υπέβαλαν αίτηση βελτίωσης θέσης κατά την διαδικασία των μεταθέσεων 2023
  • μετατέθηκαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε.  Κιλκίς

να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων από την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 έως και την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ..

 

Η συμπληρωμένη δήλωση, θα αποσταλεί εντός της προθεσμίας -αποκλειστικά και μόνο- στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Παρακαλούμε πολύ, προκειμένου να διευκολυνθεί η καταχώριση των προτιμήσεων, η δήλωση να συμπληρώνεται στο όρθο αρχείο word- το οποίο είναι επεξεργάσιμο- και όχι χειρόγραφα.

Παρακαλούμε να αποσταλεί  και το συμπληρωμένο  αρχείο word. 

Επισυνάπτονται υποδείγματα δήλωσης σχολικών μονάδων για τους/τις  εκπαιδευτικούς της Ειδικής Αγωγής και της Γενικής Αγωγής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνείτε στον τηλεφωνικό αριθμό 2341353322

 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση