• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Ονομαστικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί/ Υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων από τους εκπαιδευτικούς που χαρακτηρίζονται ως υπεράριθμοι.

Ονομαστικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί/ Υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων από τους εκπαιδευτικούς που χαρακτηρίζονται ως υπεράριθμοι.

Ανακοινώνονται ονομαστικά οι οργανικές υπεραριθμίες εκπαιδευτικών.

Ενημερωτικά αναρτάται ο πίνακας με τα οργανικά κενά και πλεονάσματα.

Μετά την γνωμοδότηση των μελών του ΠΥΣΔΕ Κιλκίς όπως διατυπώθηκε στην 7η συνεδρίασή του 29/05/2023 και την με αριθμό πρωτ. 3364/29-05-2023 Απόφαση της Διευθύντριας Δ.Ε. Κιλκίς, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που χαρακτηρίζονται ως υπεράριθμοι, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, για οριστική τοποθέτηση.

 Αναρτάται υπόδειγμα δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για οριστική τοποθέτηση υπεραρίθμων εκπαιδευτικών  η οποία  θα υποβάλλεται από σήμερα 29 Μαΐου 2023 έως και 07 Ιουνίου 2023.

Η δήλωση θα αποσταλεί είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Τμήμα Γ΄ Προσωπικού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 2ος όροφος.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση