Διαπίστωση και κατάρτιση πινάκων κενών οργανικών θέσεων και υπεραριθμιών ανά σχολική μονάδα

Ανακοινώνονται  οι πίνακες με  τα κενά και πλεονάσματα όπως αυτά διαπιστώθηκαν στην 6η  συνεδρίαση των μελών του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς /23-05-2023, με θέμα: "Διαπίστωση και κατάρτιση Πινάκων κενών οργανικών θέσεων και υπεραριθμιών ανά σχολική μονάδα και αποστολή πινάκων με οργανικά κενά και υπεράριθμες στις σχολικές μονάδες για ενημέρωση".


 Οι εκπαιδευτικοί κλάδων που διαπιστώνεται υπεραριθμία, εντός τριών εργασίμων ημερών (μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ.) θα υποβάλλουν, στον/στην  Διευθυντή/Διευθύντρια της σχολικής μονάδας την συνημμένη δήλωση που αφορά στο αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν υπεράριθμοι.

Στη συνέχεια, οι δηλώσεις θα διαβιβαστούν τον/την  Διευθυντή/Διευθύντρια της σχολικής μονάδας, ηλεκτρονικά  (σαρωμένο αρχείο) στη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς, με αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση