Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών των Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και επιπλέον μελών στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Επιλογής .

Συντάχθηκε στις .

Ο Διευθυντής Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας,

καλεί

α. τους/τις  εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , που πληρούν τις προϋποθέσεις των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 42 του Ν. 4342/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, εφόσον επιθυμούν να μετέχουν στη σύνθεση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , με θητεία έως τις 31‐12‐2022, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

β. τους/τις εκπαιδευτικούς  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , που πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 26 του Ν. 4547/2018 δηλαδή διαθέτουν δεκαπενταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία  και υπηρετούν με οργανική θέση στη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς,  εφόσον επιθυμούν να οριστούν ως επιπλέον μέλη του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τη σύνθεσή του ως Συμβούλιο Επιλογής στελεχών, για τη διετή θητεία που λήγει στις 31‐12‐2022, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με τα συνημμένα υποδείγματα.

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και θα κατατεθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , από την Τρίτη 05‐01‐2021 έως και την Πέμπτη 07‐01‐2021.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λειτουργίας (περιορισμοί λόγω covid 19), παρακαλούμε οι αιτήσεις να  κατατεθούν  σαρωμένες ή με ψηφιακή υπογραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , κατά το ανωτέρω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα στα συνημμένα αρχεία.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (21 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών των ΠΥΣΔΕ.pdf)21 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών των ΠΥΣΔΕ.pdf[ ]210 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (23 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό επιπλέον μελών.pdf)23 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό επιπλέον μελών.pdf[ ]193 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Αίτηση-ΠΥΣΔΕ.doc)Αίτηση-ΠΥΣΔΕ.doc[ ]40 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Αίτηση_ΠΥΣΔΕ_Επιλογής.doc)Αίτηση_ΠΥΣΔΕ_Επιλογής.doc[ ]40 kB

Εκτύπωση