Ανακοίνωση πινάκων μοριοδότησης εκπαιδευτικών που αιτήθηκαν μετάθεση για το έτος 2020

 Ανακοινώνονται, σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2020, από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Κιλκίς, οι  πινάκες με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των  εκπαιδευτικών οι οποίοι έχουν αιτηθεί μετάθεση  και για τους τύπους αιτήσεων:

  1. Μεταθέσεων από περιοχή σε περιοχή
  2. Μεταθέσεων σε Μουσικά Σχολεία
  3. Μεταθέσεων σε Καλλιτεχνικά Σχολεία
  4. Μεταθέσεων σε Πειραματικά Διαπολιτισμικά Σχολεία
  5. Μεταθέσεων σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΣΥ
  6. Μεταθέσεων Βελτίωση ή Οριστική τοποθέτηση

Σύμφωνα με την 149641/Ε2/3-11-2020 (ΑΔΑ: 9ΠΘΣ46ΜΤΛΗ-ΚΟΞ) εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-21και την με  αριθμό πρωτ.  156436/Ε2/16-11-2020 (ΑΔΑ: 6Ε9Ζ46ΜΤΛΗ-88Λ)  «Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μετάθεσης», εγκύκλιο Υ.ΠΑΙ.Θ. επισημαίνεται  ότι ,

  • δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις ανακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία των αιτούντων μετάθεση σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία. Οι μεταθέσεις στα σχολεία αυτά πραγματοποιούνται βάσει προσόντων και όχι μοριοδότησης. Ανακοινώνουμε τους σχετικούς πίνακες  μόνο για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών .
  • οι προθεσμίες ελέγχου, ανάρτησης πινάκων μοριοδότησης και υποβολής ενστάσεων δεν είναι δεσμευτικές ως προς τη διαδικασία των βελτιώσεων-οριστικών τοποθετήσεων, καθώς κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης δύναται να ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (άρθρο 15, παρ. 8, Π.Δ. 50/1996) μέχρι τέλος Απριλίου.
  • από 14-12-2020 μέχρι και 18-12-2020 θα υποβάλλονται ενστάσεις και θα μπορεί κατά το διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην περίπτωση δικαίωσης από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.
  • Οι ενστάσεις, για τη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση