• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Πρόσκληση συμμετοχής στο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο «Ανάδειξη νέων εργαλείων και πρακτικών στην πλατφόρμα Webex Meetings»

Πρόσκληση συμμετοχής στο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο «Ανάδειξη νέων εργαλείων και πρακτικών στην πλατφόρμα Webex Meetings»

Το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στην εφαρμογή της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας διοργανώνει διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο:


«Ανάδειξη νέων εργαλείων και πρακτικών στην πλατφόρμα Webex Meetings»


Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων Σερρών και Κιλκίς και θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης Webex Meetings του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται απευθείας (live-streaming) στο κανάλι YouTube του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας.


              Ημερομηνία /ώρα διεξαγωγής: Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 ώρα: 18:00
Θεματικές του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου - Εισηγητές
Α. «Θεσμικό πλαίσιο - Παιδαγωγικές & διδακτικές διαστάσεις της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης»
Ευγενία Δανιηλίδου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Β. «Νέα εργαλεία και πρακτικές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην πλατφόρμα Webex Μeetigs»
Βασίλης Εφόπουλος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας


Για την παρακολούθηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου απαιτείται εγγραφή στην παρακάτω διεύθυνση μέχρι την Πέμπτη 19/11/2020 ώρα 20:00:
https://bit.ly/4pekes-webex
Για τη συμμετοχή των εγγραφέντων στην αίθουσα της τηλεδιάσκεψης μέσω Webex Meetings θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και ώρα εγγραφής και θα τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος.


Οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και να θέτουν ερωτήματα μέσω του Youtube στη διεύθυνση:                            https://bit.ly/4pekes-youtube                                  

Περισσότερα στο συνημμένο έγγραφο

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση