• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσης Υπεύθυνου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσης Υπεύθυνου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

προσκαλεί

Τους μόνιμους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής  οι οποίοι υπηρετούν με οργανική στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , και πληρούν τις προϋποθέσεις επιλογής σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 4547/2018, εφόσον επιθυμούν να επιλεγούν σε θέση Υπευθύνου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς, για το υπόλοιπο της  τριετούς  θητείας η οποία λήγει 31‐07‐2022,να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.  

Η αίτηση είναι δυνατό να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από Τρίτη  11 Αυγούστου 2020 έως και Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 . 

Στην περίπτωση αυτή , ο συνοδευτικός φάκελος θα αποσταλεί ταχυδρομικά με τελευταία ημερομηνία αποστολής την 21η Αυγούστου 2020.

Δείτε περισσότερα στα συνημμένα αρχεία.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση