Υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων και πίνακας λειτουργικών κενών 2020-2021.

Τελευταία επικαιροποίηση ανακοίνωσης και πίνακα, Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 ώρα 11:40 π.μ.

Σας ενημερώνουμε ότι,

από  02 Αυγούστου 2020 και μέχρι και 16 Αυγούστου 2020,

οι εκπαιδευτικοί  όλων των κλάδων , οι οποίοι  είναι

  • οργανικά και λειτουργικά υπεράριθμοι στη σχολική τους μονάδα
  • επιθυμούν να συμπληρώσουν το ωράριό τους σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα
  • βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
  • έχουν αποσπασθεί από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

μπορούν να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας το συνημμένο αρχείο στην ηλεκτρονική Διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εναλλακτικά και μόνο στην περίπτωση κατά την οποία δεν είναι δυνατή η αποστολή με τον παραπάνω τρόπο,  παρακαλούμε η δήλωση να αποστέλλεται  με τηλεομοιοτυπία στον αριθμό 2341353326 και αν και αυτό δεν είναι δυνατό , με φυσική παρουσία  στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , Ανδρέα Παπανδρέου 3  Κιλκίς , δεύτερος όροφος .

Ο πίνακας κενών και πλεονασμάτων που επισυνάπτεται , αφορά  σε όλα Γυμνάσια , ΓΕ.Λ. , ΕΠΑ.Λ. αρμοδιότητάς μας (με εξαίρεση το 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς).

Ο πίνακας , θα επικαιροποιείται όποτε υπάρχουν νέα στοιχεία  για τον προσδιορισμό των κενών και πλεονασμάτων.

Επισημαίνουμε ότι, η  παρούσα δήλωση αποτελεί δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων και επομένως

πρέπει να δηλώνονται όχι μόνο οι σχολικές μονάδες που εμφανίζονται να  παρουσιάζουν λειτουργικά  κενά αλλά κυρίως και -κατά περίπτωση- όποιες επιθυμεί ο εκπαιδευτικός να δηλώσει, διότι είναι δυνατό να δημιουργηθούν ή και να πάψουν να υφίστανται  λειτουργικά κενά με τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών αλλά και από πιθανές ανακλήσεις αποσπάσεων, ανακλήσεις μακροχρόνιων αδειών, νέων αποσπάσεων ή ικανοποίηση ενστάσεων/αιτήσεων θεραπείας  επί των αποφάσεων απόσπασης ,  έγκρισης ή  μη έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων  (το τελευταίο αφορά σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. μόνο).

Είναι σαφές ότι, για όλους τους παραπάνω λόγους , υπάρχει πιθανότητα τα λειτουργικά κενά ή και τα πλεονάσματα ,  να μεταβληθούν.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση