• Βρίσκεστε εδώ:
  • Εκπαιδευτικοί
  • Παράταση υποβολής ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων εκπαιδευτικών σε Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Παράταση υποβολής ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων εκπαιδευτικών σε Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

                           Από το Υ.ΠΑΙ.Θ. ανακοινώνεται ότι παρατείνεται έως και την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 15.00

η ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) σε Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και τα δικαιολογητικά τους, μέσα από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης «Προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών σε Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021»

Δείτε περισσότερα για το θέμα καθώς και τη σχετική προκήρυξη της Επιστημονικής Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Σ.) , στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Προκήρυξη.pdf)Προκήρυξη.pdf[ ]556 kB

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση