Ανακοίνωση πίνακα οργανικών τοποθετήσεων

Συντάχθηκε στις .

Από  το Π.Υ.Σ.Δ.Ε Κιλκίς , μετά το πέρας της σχετικής συνεδρίασης , ανακοινώνεται και  αναρτάται ο πίνακας με τις  τοποθετήσεις  σε οργανικά κενά ,εκπαιδευτικών αρμοδιότητάς μας  η οποίοι υπέβαλλαν αίτηση δήλωση , από  υπεραριθμία , βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση και από μετάθεση /μετάταξη από κλάδο σε κλάδο.

Η σχετική πρόταση θα αποσταλεί στην Π.Δ.Ε.Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση του Διευθυντή Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.

Αμέσως μετά την δημοσίευσή της- η οποία άμεσα θα γνωστοποιηθεί στις σχολικές μονάδες και στους ενδιαφερόμενους - οι αναφερόμενοι στον επισυναπτόμενο πίνακα εκπαιδευτικοί , θα αναλάβουν Υπηρεσία στις νέες οργανικές θέσεις.

Αίτηση εκπαιδευτικών , προκειμένου να εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. υποβάλλονται μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 , ηλεκτρονικά στη ΔιεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισημαίνεται ότι στη συνεδρίαση αποφασίστηκε και η αναμόρφωση του πίνακα κενών -πλεονασμάτων των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης μας ως προς το οργανικό κενό του κλάδου ΠΕ11 του Γυμνασίου Πολυκάστρου καθώς διαπιστώθηκε λάθος υπολογισμός ωρών υποχρεωτικού ωραρίου των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών.  Μετά τον ορθό υπολογισμό των ωρών, οι εναπομείνασες ώρες δεν συνιστούν  οργανικό κενό.

Δεν ικανοποιήθηκαν αιτήσεις δηλώσεις, είτε επειδή δεν υπήρχε οργανικό κενό στις σχολικές μονάδες που δηλώθηκαν , είτε επειδή οι αιτούντες/σες συγκέντρωσαν αριθμό μορίων μικρότερο από συνυποψήφιο/α με  την ίδια προτίμηση.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Βελτίωση-οριστική.xls)Πίνακας οργανικών τοποθετήσεων[ ]97 kB

Εκτύπωση