Ανακοίνωση οργανικών κενών - πλεονασμάτων έτους 2020-2021_ Δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται σήμερα, ημέρα Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς οι «Πίνακες κενών οργανικών θέσεων και πλεονασμάτων κατά σχολική μονάδα»

Οι εκπαιδευτικοί των κλάδων στους οποίους διαπιστώνεται πλεόνασμα υποβάλλουν σχετική δήλωση στη Σχολική τους μονάδα μέχρι την Τετάρτη 27  Μαΐου  2020, αναφέροντας αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως υπεράριθμοι.

Στη συνέχεια το Υπηρεσιακό Συμβούλιο θα χαρακτηρίσει ονομαστικά τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς, λαμβάνοντας υπόψη σύμφωνα με το άρθρου 14 του Π.Δ. 50/1996 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 Επισημαίνεται ότι υπεύθυνη δήλωση, θα υποβάλουν στο/στη  Διευθυντή/Διευθύντρια  της σχολικής τους μονάδας , οι εκπαιδευτικοί των κλάδων στους οποίους διαπιστώνεται πλεόνασμα, είτε επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι είτε δεν επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι.

 Οι Διευθυντές/ντριες  των σχολικών μονάδων , θα διαβιβάσουν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Κιλκίς , πίνακα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών

  • που τοποθετήθηκαν οργανικά τελευταίοι στη σχολική τους μονάδα
  • τις υπεύθυνες δηλώσεις που υποβλήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς

μέχρι την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

Παράλληλα

  • οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι ή αυτοί που έχουν τοποθετηθεί τελευταίοι στη σχολική τους μονάδα
  • οι εκπαιδευτικοί που έχουν μετατεθεί στη Διεύθυνσή μας
  • οι εκπαιδευτικοί που έχουν αιτηθεί οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης

 καλούνται να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων μέχρι την  Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

με μήνυμα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυνάπτονται τα σχετικά αρχεία

1. Πίνακας κενών Πλεονασμάτων

2. Υπόδειγμα δήλωσης Προτίμησης

3. Υπεύθυνη Δήλωση Υπεραριθμίας

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση