Πανελλαδικές,Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2024, υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές,εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Συντάχθηκε στις .

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, βάσει του Ν.3699/2008, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2024, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ε. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ
α) Οι υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες που θα εξετάστούν προφορικά υποβάλλουν τις αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Λύκειο που υποβάλλουν την Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις από τις 29 Νοεμβρίου 2023 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2023.
β) Οι υποψήφιοι/ες
οι οποίοι/ες που θα εξετάστούν γραπτά σε ξεχωριστή αίθουσα με δυνατότητα παράτασης χρόνου εξέτασης υποβάλλουν τις αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Λύκειο που υποβάλλουν την Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές από τις 29 Νοεμβρίου 2023 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι - υποψήφιες για περισσότερες πληροφορίες, να απευθύνονται στις σχολικές μονάδες φοίτησής τους.

Εκτύπωση