Πρόσκληση σε διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου στη Γ΄ τάξη Λυκείου .

Συντάχθηκε στις .

 

Αναρτάται η πρόσκληση του Αναπληρωτή Διευθυντή Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, που αφορά σε διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου στη Γ΄ τάξη Λυκείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 17:00.


Τίτλος της διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης είναι «Συμπληρώνω το Μηχανογραφικό Δελτίο» και έχει σκοπό την καθοδήγηση-ενημέρωση σχετικά με τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του παράλληλου Μηχανογραφικού για την εισαγωγή σε Δημόσιο ΙΕΚ.


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι YouTube της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Δείτε το συνημμένο αρχείο.

 

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (11896_Πρόσκληση σε ημερίδα για το μηχανογραφικό_signed.pdf)11896_Πρόσκληση σε ημερίδα για το μηχανογραφικό_signed.pdf[ ]206 kB

Εκτύπωση