Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/-στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Συντάχθηκε στις .

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
Για την εισαγωγή σπουδαστών/-στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης


Όλοι οι υποψήφιοι/-ες, από την 17-03-2023 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες σύμφωνα με το Παράρτημα Ε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι υποψήφιοι/ες ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να δηλώσουν όλες τις Σχολές (με τη σειρά επιθυμίας τους) της μίας ή και των δύο ειδικοτήτων όπως ΑΚΡΙΒΩΣ θα τις δηλώσουν και στο μηχανογραφικό του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Όλοι οι υποψήφιοι με τη χρήση των κωδικών τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα μπορούν να παρακολουθούν την αίτησή τους και τα περιλαμβανόμενα σε αυτή στοιχεία.


Δικαιολογητικά υποψηφίων - Προθεσμίες υποβολής


Όλοι οι υποψήφιοι/ες, μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν. (Παράρτημα Γ) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.
1. Δικαιολογητικά Γενικής Κατηγορίας
Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν. στο μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, και επιπλέον πρέπει, έχοντας μαζί τους το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Υ.ΝΑ.Ν.Π.) σύμφωνα με τη διαδικασία του κεφαλαίου Ε, να υποβάλουν, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν. τα κάτωθι δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη, από την 17-03-2023 μέχρι και την 27-04-2023 ημέρα Πέμπτη.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΕΝ ΕΤΟΥΣ 2023-2024 Ψ2ΠΖ4653ΠΩ-Φ3Σ.pd)ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΕΝ ΕΤΟΥΣ 2023-2024 Ψ2ΠΖ4653ΠΩ-Φ3Σ.pd[ ]849 kB

Εκτύπωση