• Βρίσκεστε εδώ:
  • Μαθητές
  • Πανελλαδικές
  • Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ..

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ..

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.. Οι υποψήφιοι-ες θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά τις ημερομηνίες  υποβολής τους.

Οι υποψήφιοι-ες υποχρεούνται να υποβάλλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15:00 της 17ης Φεβρουαρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και στις κατά τόπους Διευθύνσεις της Αστυνομίας.

Διευκρινίζεται ότι, όσοι-ες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι-ες για τις Αστυνομικές Σχολές, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες  της προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανεξάρτητα με το αν είχαν δηλώσει ή όχι, προτίμηση για τις Αστυνομικές Σχολές με την Αίτηση-Δήλωση, την οποία είχαν καταθέσει στο Λύκειό τους.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο της προκήρυξης.

 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση