Υλοποίηση Δράσεων «γράμματα, χαράγματα ….. σπουδάγματα»

 

     Έχοντας   υπόψη   τα  ανωτέρω  σχετικά, σας  ενημερώνουμε  ότι  η  Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. κ. Δρ. Μανωλίδη Γεώργιου προτίθενται, στα  πλαίσια  των  γενικών  καθηκόντων  και  αρμοδιοτήτων  τους, προκειμένου  να  πετύχουν  την  αποτελεσματική  λειτουργία  των  Σχολικών  Μονάδων, να  οργανώσουν  σε  συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς:     

  • Δρ. Μαρία Φαρμάκη,
  • Δρ. Ελένη Κοτζαμποπούλου,

στο πλαίσιο της στρατηγικής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς για την ενίσχυση της σχέσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς με την τοπική κοινωνία, ξεκίνησε  στις 14 Δεκεμβρίου 2016 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς το νέο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «γράμματα, χαράγματα  ………σπουδάγματα».

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (grammata, xaragmata....spoudagmata.doc)grammata, xaragmata....spoudagmata.doc[ ]110 kB

Εκτύπωση Email

Ενημέρωση για το μάθημα Γενικής Παιδείας «Νέα Ελληνικά» της α’ και β’ τάξης των Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. Σχ. Έτους 2016-17

Πρόγραμμα Σπουδών (ΦΕΚ 2319/τ.Β./31/12/1999)

Εισηγητής: Δρ Μανωλίδης Γεώργιος

Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 02 ΠΕ  Κιλκίς

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (neo.pdf)neo.pdf[ ]261 kB

Εκτύπωση Email

Ενδεικτικές προσεγγίσεις για τη διδασκαλία της 3ης Ενότητας Ο άνθρωπος και η φύση

Αντί Προλόγου:

«…ο δάσκαλος –και ο υπογράφων δεν παύει να είναι δάσκαλος– δεν πρέπει τόσο να προσφέρει γνώσεις∙ χρειάζεται απλώς να ενθαρρύνει την αναζήτηση και την προσωπική στάση όσων η τύχη έφερε να τον ακούουν.»

Γιώργος Γραμματικάκης, Η Κόμη της Βερενίκης

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (didaktiki.pdf)didaktiki.pdf[ ]145 kB

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση