Ανακοίνωση τοποθετήσεων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

Συντάχθηκε στις .

Ανακοινώνονται, μετά τη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ,  της Παρασκευής 20 Αυγούστου 2021 , οι τοποθετήσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Επισημαίνουμε ότι , επί των τοποθετήσεων οι εκπαιδευτικοί δικαιούνται να υποβάλλουν αναφορά για λάθη ή παραλείψεις του Συμβουλίου (δεν προβλέπεται ένσταση) έως και την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 και ώρα 15.00 , με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα συνολικά μόρια υπηρέτησης δεν υπολογίστηκαν για κανέναν από τους αναφερόμενους στον πίνακα, καθώς  οι αιτήσεις των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών  για την αναγνώριση  προϋπηρεσίας ,  είναι αδύνατο κατά τον παρόντα χρόνο να εξεταστούν  από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε., διαδικασία απολύτως απαραίτητη προκειμένου να υπολογιστούν τα μόρια του κριτηρίου της συνολικής υπηρέτησης.

Σε κάθε περίπτωση , υπενθυμίζουμε ότι αν κατά την έναρξη του σχολικού έτους και μετά τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων για την ανάθεση μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς  και την ολοκλήρωση των μετεγγραφών μαθητών - μαθητριών,  προκύψουν λόγοι που επιβάλλουν την τροποποίηση των τοποθετήσεων όπως ανακοινώνονται με την παρούσα ανάρτηση, αυτές θα τροποποιηθούν.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Τοποθετήσεις νεοδιόριστων σε λειτουργικά κενά 2021-2022.xls)Τοποθετήσεις νεοδιόριστων σε λειτουργικά κενά 2021-2022.xls[ ]66 kB

Εκτύπωση