• Βρίσκεστε εδώ:
  • Δ.Δ.Ε. Κιλκίς
  • Γρ. ΠΥΣΔΕ
  • Ανακοίνωση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών αρμοδιότητας Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς , από υπεραριθμία, ευρισκόμενων στη διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και αποσπασμένων εντός και απο άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Ανακοίνωση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών αρμοδιότητας Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς , από υπεραριθμία, ευρισκόμενων στη διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και αποσπασμένων εντός και απο άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Ανακοινώνονται, μετά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 13 Αυγούστου 2021 , οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών οι  οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ως υπεράριθμοι , βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. , έχουν αποσπασθεί από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και έχουν αιτηθεί  απόσπαση εντός  Π.Υ.Σ.Δ.Ε., για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Επισημαίνουμε ότι , επί των τοποθετήσεων οι εκπαιδευτικοί δικαιούνται να υποβάλλουν αναφορά για λάθη ή παραλείψεις του Συμβουλίου (δεν προβλέπεται ένσταση) έως και την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 15.00 , με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε κάθε περίπτωση , υπενθυμίζουμε ότι αν κατά την έναρξη του σχολικού έτους και μετά τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων για την ανάθεση μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς  και την ολοκλήρωση των μετεγγραφών μαθητών - μαθητριών,  προκύψουν λόγοι που επιβάλλουν την τροποποίηση των τοποθετήσεων όπως ανακοινώνονται με την παρούσα ανάρτηση, αυτές θα τροποποιηθούν.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση