• Βρίσκεστε εδώ:
  • Δ.Δ.Ε. Κιλκίς
  • Γρ. ΠΥΣΔΕ
  • Ενημέρωση σχετικά με την πρόταση τοποθέτησης εκπαιδευτικών που υπέβαλαν δήλωση προτίμησης απο μετάθεση -Βελτίωση ή για οριστική τοποθέτηση_ Αναμορφωμένος Πίνακας κενών.

Ενημέρωση σχετικά με την πρόταση τοποθέτησης εκπαιδευτικών που υπέβαλαν δήλωση προτίμησης απο μετάθεση -Βελτίωση ή για οριστική τοποθέτηση_ Αναμορφωμένος Πίνακας κενών.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., ανακοινώνεται :

  1. Ο πίνακας με τις προτεινόμενες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που υπέβαλλαν σχετική δήλωση προτίμησης από μετάθεση , βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση
  2. Ο αναμορφωμένος πίνακας κενών και πλεονασμάτων μετά τις  ανωτέρω αναφερόμενες τοποθετήσεις
  3. Ενημερώνουμε ότι  οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν δήλωση προτίμησης και τα ονόματά τους δεν αναφέρονται στον πίνακα , συμβαίνει επειδή δεν είχαν υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης  κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων 2021 και ταυτόχρονα δεν υπάρχουν οργανικά κενά στον κλάδο τους.
  4. Επί της πρότασης τοποθετήσεων οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται στον πίνακα  έχουν τη δυνατότητα  να υποβάλλουν αναφορά για διόρθωση λάθος ή παράλειψης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. από την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 έως και την Τρίτη 22  Ιουνίου  2021 με αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς :  2341353322 και 2341353325

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση