• Βρίσκεστε εδώ:
  • Δ.Δ.Ε. Κιλκίς
  • Γρ. ΠΥΣΔΕ
  • Ενημέρωση σχετικά με την πρόταση τοποθέτησης υπεραρίθμων και εκπαιδευτικών που προέρχονται απο σχολικές μονάδες που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά σχολεία. Αναμορφωμενος Πίνακας κενών και Δήλωση προτίμησης εκπαιδευτικών απο μετάθεση -Βελτίωση -οριστική

Ενημέρωση σχετικά με την πρόταση τοποθέτησης υπεραρίθμων και εκπαιδευτικών που προέρχονται απο σχολικές μονάδες που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά σχολεία. Αναμορφωμενος Πίνακας κενών και Δήλωση προτίμησης εκπαιδευτικών απο μετάθεση -Βελτίωση -οριστική

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., ανακοινώνεται :

1. Ο πίνακας με τις προτεινόμενες τοποθετήσεις υπεραρίθμων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών που προέρχονται από τις σχολικές μονάδες που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά σχολεία.

Επί της πρότασης τοποθετήσεων οι εκπαιδευτικού που αναφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αναφορά για διόρθωση λάθος ή παράλειψης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. από την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 έως και την Τρίτη 8 Ιουνίου  2021 με αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Ο αναμορφωμένος πίνακας κενών και πλεονασμάτων μετά τις  ανωτέρω αναφερόμενες τοποθετήσεις

3. Οι εκπαιδευτικοί που προέρχονται από μετάθεση και οι  εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλλει αίτηση βελτίωσης και οριστικής τοποθέτησης , θα υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων από αύριο Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 έως και την Τρίτη 8 Ιουνίου  2021 με αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυνάπτεται το σχετικό υπόδειγμα της δήλωσης προτίμησης .

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς :  2341353322 και 2341353325

 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση