Ενημέρωση σχετικά με τις οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΕΑΕ.

1. Ανακοινώνεται από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς , η πρόταση -η οποία θα υποβληθεί στο Διευθυντή Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας- οριστικών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών ΕΑΕ _που αφορά στους κλάδους ΠΕ03 Μαθηματικοί, ΠΕ04.01Φυσικοί, ΠΕ80 Οικονομίας , ΠΕ87.06 Κοινωνικής Εργασίας , ΠΕ88.01 Γεωπόνοι, ΠΕ89.01Καλλιτεχνικών Σπουδών.

Τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις αποφάσεις του συμ­βουλίου που αφορούν στη πρόταση  τοποθετήσεων  επανεξετάζονται από το ίδιο Συμβούλιο, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων.

 Η αίτηση αυτή που ανα­φέρεται στη διόρθωση συγκεκριμένων λαθών ή παραλεί­ψεων δεν αποτελεί ένσταση και υποβάλλεται μέσα σε πέ­ντε (5) ημέρες από την ανακοίνωση της σχετικής απόφα­σης, εν προκειμένω μέχρι την Παρασκευή 28/05/2021 με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

2. Κατά τη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. , διαπιστώθηκε ότι ανακοινώθηκε -εκ παραδρομής - οργανικό κενό κλάδου ΠΕ02 στο Γυμνάσιο Πολυκάστρου ΤΕ, το οποίο δεν υφίσταται καθώς στη μία οργανική θέση που προβλέπεται έχει ήδη τοποθετηθεί οριστικά εκπαιδευτικός κατά την αντίστοιχη διαδικασία έτους 2020.

Επομένως τα μέλη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. αποφάσισαν

  • να αναμορφωθεί ο πίνακας οργανικών κενών μόνο ως προς το οργανικό κενό κλάδου ΠΕ02 του Γυμνασίου Πολυκάστρου
  • να ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης και να αποσταλεί στις σχολικές μονάδες
  • να δοθεί  η δυνατότητα στους/στις εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ02 να υποβάλλουν εκ νέου δήλωση προτίμησης από την 24η /05/2021 έως και την 26η /05/2021 και ώρα 15:00 ,
  • Η δήλωση θα υποβληθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (26/05/2021)  , προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς και θα ανακοινωθεί η πρόταση τοποθέτησης και για τον κλάδο ΠΕ02 Φιλολόγων.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση