Υποβολή δήλωση προτίμησης υπεραρίθμων εκπαιδευτικών σχολικών μονάδων που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά.

Συντάχθηκε στις .

Από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται

ο αναμορφωμένος πίνακας κενών και πλεονασμάτων μόνο ως προς τα λειτουργικά κενά και πλεονάσματα του 2ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς  και

καλούνται οι εκπαιδευτικοί  των σχολικών μονάδων που χαρακτηρίστηκαν ως Πειραματικά , του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς και του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, οι οποίοι υπηρετούσαν στις σχολικές μονάδες με οριστική τοποθέτηση,  και  χαρακτηρίζονται ως υπεράριθμοι  να  συμπληρώσουν και να υποβάλλουν τη συνημμένη δήλωση προτίμησης σχολικών  μονάδων προκειμένου να εξεταστεί  από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, από την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 έως και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021.

Η δήλωση προτίμησης θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επειδή κατά την παρούσα χρονική στιγμή , δεν είναι δυνατή η καταχώρηση των αιτήσεων στο e-data , προκειμένου να υπολογιστούν τα μόρια μετάθεσης των εκπαιδευτικών , παρακαλούμε  οι εκπαιδευτικοί να  προβούν  σε έλεγχο του λογαριασμού τους στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr) και να συμπληρώσουν τα αντίστοιχα πεδία της δήλωσης προτίμησης.

Όσοι αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα , παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με το τμήμα Γ΄Προσωπικού της Διεύθυνσης στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2341353322 και  2341353325.

Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Επισημαίνεται  ότι,  η δήλωση προτίμησης  σχολικών μονάδων ως υπεραρίθμων εκπαιδευτικών , αποτελεί διαδικασία διακριτή  και παράλληλη με την αίτηση στην οποία θα δηλώνεται η επιθυμία της παραμονής τους ή όχι στο σχολείο που χαρακτηρίστηκε ως Πειραματικό και  θα κληθούν οι εκπαιδευτικοί των αναφερόμενων ανωτέρω σχολικών μονάδων  να υποβάλλουν στο Διευθυντή/Διευθύντρια της σχολικής τους μονάδας μέχρι 24 Μαΐου 2021.

Για την υποβολή αίτησης επιθυμίας παραμονής ή όχι στη σχολική μονάδα που χαρακτηρίστηκε ως Πειραματικό σχολείο, θα ενημερωθείτε από τη Διεύθυνση της σχολικής μονάδας.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (19-05-2021_Οργανικά κενά και πλέονάσματα 2021.xls)19-05-2021_Οργανικά κενά και πλέονάσματα 2021.xls[ ]149 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Δήλωση Προτίμησης Υπεραριθμία 2021.doc)Δήλωση Προτίμησης Υπεραριθμία 2021.doc[ ]52 kB

Εκτύπωση