Α. Υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων εκπαιδευτικών ΕΑΕ . Β. Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία Υπηρεσιακών μεταβολών εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής.

Συντάχθηκε στις .

Α. Ανακοινώνονται, από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς  οι ημερομηνίες υποβολής δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής. 

Οι  αναφερόμενοι εκπαιδευτικοί υποβάλουν , αφού συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, από την  Τρίτη 18 Μαΐου 2021 μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η συνεδρίαση ,  με θέμα την πρόταση προς τον Διευθυντή Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας για τις οριστικές τοποθετήσεις  εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. ,  προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, οπότε και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Επισυνάπτεται  η δήλωση προτίμησης και -προς διευκόλυνση των εκπαιδευτικών-ο πίνακας λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων μόνο για την Ε.Α.Ε..

 

Β. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι αμέσως μόλις αποσταλεί η σχετική εγκύκλιος από το Υ.ΠΑΙ.Θ. - η οποία αναμένεται εντός των δύο επόμενων ημερών-  θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες στις οποίες  θα κληθούν να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων ως υπεράριθμοι , οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας που χαρακτηρίστηκαν  ως Πειραματικά Σχολεία. 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΕΑΕ_Δήλωση Προτίμησης 2021-2022.doc)ΕΑΕ_Δήλωση Προτίμησης 2021-2022.doc[ ]53 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΕΑΕ_Οργανικά κενά και πλέονάσματα 2021.xls)ΕΑΕ_Οργανικά κενά και πλέονάσματα 2021.xls[ ]87 kB

Εκτύπωση