Επίδοση εγγράφων σχετικών με την απόλυση αναπληρωτών εκπαιδευτικών,οι οποίοι προσλήφθηκαν και εργάστηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, κατά το διδακτικό έτος 2018-2019, στο πλαίσιο Πράξεων Ε.Σ.Π.Α.,Π.Δ.Ε.και Τακτικού προϋπολογισμού.

Συντάχθηκε στις .

  Ανακοινώνεται ότι, από τη Δευτέρα  1η Ιουλίου 2019 και μετά την 11η π.μ. , οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι προσλήφθηκαν και  εργάστηκαν σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, κατά το διδακτικό έτος 2018-2019, στο πλαίσιο Πράξεων Ε.Σ.Π.Α., Π.Δ.Ε. και με χρηματοδότηση Τακτικού προϋπολογισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν - αυτοπροσώπως ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο- τα σχετικά με την απόλυσή τους έγγραφα.

  Οι ανωτέρω αναφερόμενοι θα παραλαμβάνουν τα σχετικά έγγραφα, προσερχόμενοι στα Γραφεία της Διεύθυνσής μας  τα οποία βρίκονται στο δεύτερο όροφο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3 στο Κιλκίς.

 Στους αναπληρωτές οι οποίοι εργάστηκαν ως μέλη Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π. , η απόφαση απόλυσης του Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας , θα επιδοθεί αμέσως μόλις αποσταλλεί από την Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας .

Τα υπόλοιπα σχετικά έγγραφα θα επιδοθούν κανονικά σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Επισημαίνουμε και ενημερώνουμε ότι :

  στην περίπτωση κατά  την οποία κάποιος αδυνατεί λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος , να προσέλθει στη Διεύθυνσή μας  και επιθυμεί, τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα,  να αποσταλλούν με δική του χρέωση ταχυδρομικών εξόδων, θα πρέπει να υποβάλλει σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να δηλώνεται ο λόγος και η διεύθυνση αποστολής, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τέλος επισημαίνουμε ότι η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά στους αναπληρωτές της Ενισχυτικής Διδασκαλίας , για τους οποίους η διαδικασία επίδοσης έχει ήδη ολοκληρωθεί , λόγω αυτοδίκαιης λήξης της σύμβασής τους κατά την 29η  Μαΐου 2019.

Από το τμήμα Γ΄Προσωπικού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

 

Εκτύπωση