Ανακοίνωση οργανικών κενών και πλεονασμάτων 2019-2020. Υποβολή δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων.

Συντάχθηκε στις .

Ανακοινώνονται σήμερα ημέρα Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς οι «Πίνακες κενών οργανικών θέσεων και πλεονασμάτων κατά σχολική μονάδα»

Οι εκπαιδευτικοί των κλάδων στους οποίους διαπιστώνεται πλεόνασμα υποβάλλουν σχετική δήλωση στη Σχολική τους μονάδα μέχρι την Τρίτη 04 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. , αναφέροντας αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως υπεράριθμοι.

Στη συνέχεια το Υπηρεσιακό Συμβούλιο θα χαρακτηρίσει ονομαστικά τους υπεραρίθμους εκπαιδευτικούς, λαμβάνοντας υπόψη σύμφωνα με το άρθρου 14 του Π.Δ. 50/1996 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Επισημαίνεται ότι υπεύθυνη δήλωση, θα υποβάλουν στο Διευθυντή της σχολικής τους μονάδας μέχρι την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ., οι εκπαιδευτικοί των κλάδων στους οποίους διαπιστώνεται πλεόνασμα, είτε επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι είτε δεν επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων , θα διαβιβάσουν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας , πίνακα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που τοποθετήθηκαν οργανικά τελευταίοι στη σχολική τους μονάδα καθώς και τις υπεύθυνες δηλώσεις, μέχρι την Τρίτη 4 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Παράλληλα καλούνται να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων μέχρι την Τρίτη 04 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι είτε με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,gr, είτε ιδιοχείρως στη ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Παπανδρέου 3 61100 Κιλκίς/2ος όροφος

 

οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι ή αυτοί που έχουν τοποθετηθεί τελευταίοι στη σχολική τους μονάδα

 

οι εκπαιδευτικοί που έχουν μετατεθεί στη Διεύθυνσή μας

 

οι εκπαιδευτικοί που έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (dilosi_protimisis .doc)Δήλωση προτίμησης[ ]49 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (kena .xls)Πίνακας οργανικών κένων και πλεονασμάτων 2019[ ]109 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (yp_dilosi.doc)Υπεύθυνη Δήλωση[ ]47 kB

Εκτύπωση