• Βρίσκεστε εδώ:
  • Δ.Δ.Ε. Κιλκίς
  • Γρ. ΠΥΣΔΕ
  • Πίνακας αναμορφωμένων κενών - Πίνακας τοποθετήσεων υπεραρίθμων εκπαιδευτικών - Δήλωση προτίμησης εκπαιδευτικών που έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης, που έχουν αιτηθεί οριστική τοποθέτηση ,που μετατέθηκαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

Πίνακας αναμορφωμένων κενών - Πίνακας τοποθετήσεων υπεραρίθμων εκπαιδευτικών - Δήλωση προτίμησης εκπαιδευτικών που έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης, που έχουν αιτηθεί οριστική τοποθέτηση ,που μετατέθηκαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

Ανακοινώνονται, για ενημέρωση των εκπαιδευτικών, οι πίνακες αναμορφωμένων κενών μετά την πρόταση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. προς το Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για  τοποθέτηση των υπεραρίθμων εκπαιδευτικών. Επισυνάπτεται και ο πίνακας  στον οποίο αποτυπώνεται η πρόταση τοποθέτησης.

  Η διαδικασία των οργανικών τοποθετήσεων συνεχίζεται με την υποβολή δήλωσης προτίμησης στα εναπομείναντα κενά , των εκπαιδευτικών οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης ή οριστικής τοποθέτησης και εκπαιδευτικών οι οποίοι έχουν μετατεθεί στην περιοχή ευθύνης μας.

  Οι  εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν αιτηθεί  βελτίωση θέσης, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι  βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και έχουν αιτηθεί οριστική τοποθέτηση κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων και οι εκπαιδευτικοί που έχουν μετατεθεί στην περιοχή ευθύνης μας , καλούνται να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης μέχρι την Τρίτη  12 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ. , ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Επισυνάπτεται και η σχετική δήλωση.

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση