Εναπομείναντα λειτουργικά κενά - δηλώσεις προτίμησης αποσπασμένων απο άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Συντάχθηκε στις .

   Ανακοινώνεται ο αναμορφωμένος πίνακας λειτουργικών κενών μετά τις προσωρινές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., σήμερα ημέρα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.

  Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που αποσπάσθηκαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. να αποστείλουν τη δήλωση με τη σειρά  προτίμησης λειτουργικών κενών,υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται, μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική ταχυδρομική  διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ..

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν και θα πρέπει αν το επιθυμούν να δηλώνουν και άλλες σχολικές μονάδες εκτός των αναφερομένων στον αναμορφωμένο πίνακα.

 Οι εκπαιδευτικοί που αιτούνται απόσπαση έντος Π.Υ.Σ.Δ.Ε. έχουν ήδη δηλώσει τις προτιμήσεις τους και μπορούν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα να τις τροποιήσουν αν το επιθυμούν.

  Η επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση των μελών του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ.

  Οι αποσπασμένοι από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. εκπαιδευτικοί θα πρέπει να παρουσιαστούν στα γραφεία της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 141 στην αίθουσα του 1ου ορόφου , τη  Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. όπου και θα τους ανακοινωθεί η τοποθέτησή τους.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (2015 upodigma dilosis prosorinis topothetisis apo allo  pysde.doc)2015 upodigma dilosis prosorinis topothetisis apo allo pysde.doc[ ]49 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (leitourgika kena  (11-09-2015).xls)leitourgika kena (11-09-2015).xls[ ]85 kB

Εκτύπωση